FIT

Haluatko treenata kovaa ja näyttää hyvältä? Suunnitteletko elämänmuutosta kohti terveellisempiä elämäntapoja?

Fit on Suomen suurin liikunnan ja hyvinvoinnin lehti, jonka joka numerosta löydät tehokkaita ja hauskoja treeniohjelmia. Inspiroivat ohjelmat ovat Suomen johtavien liikunta-ammattilaisten kanssa suunniteltuja.

Lehdessä esitellään uusia lajeja ja sporttimuotia, annetaan treenivinkkejä ja jaetaan terveellisiä, mutta maukkaita ruokareseptejä. Hyvinvointiin liittyvien aiheiden lisäksi Fitissä on sopivassa suhteessa matkailua ja mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja.

Fit on naisen oma personal trainer, joka motivoi liikkumaan ja inspiroi elämään terveellisemmin. Liity joukkoon ja anna energian tarttua!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Fit lehti tarjous

FIT on Fokus Median julkaisema, kuukausittain ilmestyvä hyvinvointi- ja liikuntalehti, joka on suunnattu naisille. Sen aihealueita ovat liikunta, ravinto ja terveelliset elämäntavat. Lehteä julkaisi vuoteen 2017 asti Aller Media. Lehden päätoimittaja on Taina Risto.

Naisen oma Personal Trainer

Hektisessä arjessa tarvitaan selkeitä ja toimivia vinkkejä. Juuri niitä tarjoaa Suomen suosituin liikunta- ja hyvinvointilehti Fit.

Se on naisen oma personal trainer joka innostaa ja kannustaa liikkumaan juuri silloin, kun haluat. Se antaa energiaa terveelliseen elämään ja auttaa saavuttamaan tavoitteesi niin paidonpudotuksessa, kunnon kohotuksessa, ruokavalioremontissa kuin hyvän olon löytämisessäkin. Lehden asiantuntijaneuvoilla voit paremmin ja peilikuvasi kertoo, miten hyvin lehden ohjeet ovat toimineet.

Lehden jokaisesta numerosta löytyy uutisia liikunnan maailmasta, uusia urheilulajeja ja liikuntamuotoja, konkreettisia treeniohjeita, ravinto- ja terveysjuttuja, reseptejä terveellisiin ruokiin sekä mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja. Lehti esittelee myös uusinta sporttimuotia ja liikuntamatkakohteita.

Vuoden aikana Fit juoksee, jumppaa, kuntosaleilee, pyöräilee, kokkaa, pukeutuu, kaunistautuu, rentoutuu ja haastaa kanssasi. Se on innostava, kannustava ja motivoiva hyvinvointilehti, joka antaa energiaa ja auttaa saavuttamaan tavoitteesi!

Lehti on saatavilla sekä irtonumero- että tilausmyynnissä. Parhaat tarjoukset eri pituisiin tilauksiin löydät aina sivuiltamme.

Muualla verkossa

Painetun lehden sisältöä tukee erinomaisesti lehden oma verkkopalvelu (idealista.fi), joka sisältää artikkeleja treenaamisesta, terveydestä, hyvästä olosta ja ravitsemuksesta. Sivustolta löytyy myös herkullisia, mutta terveellisiä reseptejä.

Lehteen liittyvät tilausasiat, kuten osoitteenmuutokset, peruutukset ja laskutusasiat, tulee osoittaa aina julkaisija Fokus Media Finlandin asiakaspalveluun.

Kenelle?

Liikunnasta, hyvinvoinnista ja hyvästä olosta kiinnostuneet naiset

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Fokus Media Finland Oy

Päätoimittaja

Taina Risto

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

39 135 (LT 2013)

Lukijamäärä

116 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

81 % naisia, 19 % miehiä (KMT 2016)

Irtonumero

4,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1236-2247

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram