Drömhem & Trädgård

Drömhem & Trädgård -lehti yhdistää molemmat – sisustamisen ja puutarhan!

Se on Ruotsin ainoa lehti, joka tarjoaa inspiraatioita kotiin sekä jännittäviä ja nautinnollisia ideoita kotiin ja puutarhaan. Joka numerossa paljon kauniiden kotien esittelyjä, ihania puutarhoja, shoppailuvinkkejä, sisustusuutisia sekä huonekaluoppaita.

Lue unelmien kodeista, kauniista puutarhoista, tapaa mielenkiintoisia ihmisiä ja löydä persoonallisia detaljeja kotiisi. Tilaa, lue ja nauti!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Drömhem & Trädgård logo

Drömhem & Trädgård on koko kodin lehti heille, jotka rakastavat sisustamista ja puutarhaa!

Drömhem & Trädgård on Ruotsin ainoa lehti, joka tarjoaa inspiraatiota koko kotiin; nautinnollisia ja jännittäviä ideoita sekä sisälle että puutarhaan. Jokainen numero sisältää kauniita kotiraportaaseja, ihania puutarhoja, shoppailua, uutisia sekä huonekalu- ja kodinkoneoppaita.

Luet ihanista unelmakodeista ja kauniista puutarhoista ja tapaat kiinnostavia ihmisiä, joilla on jännittäviä sisustusideoita, joista voit poimia inspiraatiota. Löydät uusia huonekaluja ja kauniita yksityiskohtia kotiisi. Hienoja kattauksia herkullisen ruoan ja ihanien kukkien kera.

Saat vinkkejä laidasta laitaan: miten sisustat keittiön tyylikkääksi ja toimivaksi, miten yhdistelet värejä, miten valitset lattian, valaistuksen tai esimerkiksi kylpyhuoneen kaakelit. Drömhem & Trädgård esittelee kauneimmat puutarhat ja antaa parhaat vinkit niin isoihin ja pieniin puutarhoihin, kasvihuoneisiin ja ikkunalaudoille. Lehden sisältöön kuuluvat myös ruoka ja kattaus, antiikki- ja matkaraportaasit sekä hauskat ja yksinkertaiset tee itse -projektit.

Drömhem och Trädgård -lehti on perustettu vuonna 2005 Din trädgård- ja Äntligen hemma -lehtien yhdistymisen myötä. Vuonna 2013 LRF Media myi lehden brändin Aller medialle.

  • Värikästä ja leikkisää inspiraatiota ja uutisia kotiisi – sisustusta parhaimmillaan!
  • Vihreitä uutisia, parveke-elämää ja kauluskulttuuria – vinkkejä, joilla saat niin kuin isonkin puutarhan kukoistamaan.
  • Tee itse -projekteja kaikkiin tilaisuuksiin – sisustusta, käsitöitä ja lahjoja. On hauskaa lähteä mukaan!
  • Arkeen ja juhlaan sopivia reseptejä. Menuja, jälkiruokia ja leipää.
  • Uusiokäyttöä ja uusvanhaa yksinkertaisin keinoin. Ennen ja jälkeen -kuvia Drömhem & Trädgårds -lukijoilta.
Kenelle?

Sisustamista ja puutarhaa rakastaville

Ilmestyy

14 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Ebba Svanholm

Ensimmäinen numero

2005

Levikki

40 900, joista tilaajia 19 000 (TS 2014)

Lukijamäärä

113 000 (TS 2014)

Lukijaprofiili

84 % naislukijoita, 16 % mieslukijoita, suurin ikäryhmä 35-64 -vuotiaat

Irtonumero

7,95 € (Lehtipiste)

ISSN

1652-8824

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram