Cucina Moderna

Vuonna 1996 perustettu Cucina Moderna on Italian myydyin ruokalehti. Se tarjoaa kaikkea ruokaan ja ruoanlaittoon liittyvää; kokonaisista menuista juhlaruokiin ja nopeasti valmistuvia arkiruokia.

Lehden joka numero tarjoaa kuukausittain runsaasti helposti seurattavia reseptejä ja ruokaohjeita, jotka on varustettu upeilla värivalokuvilla. Edullisista ruoista alueellisiin makuihin sekä terveellisiä vaihtoehtoja, joissa on huomioitu myös erikoisruokavaliot ja allergiat. Mukana myös osto-opas eri sesonkien raaka-aineisiin sekä kokkauskoulu, jossa tekniikoita ja asiantuntijoiden pettämättömiä vinkkejä ruoanlaittoon.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Cucina Moderna

Cucina Moderna (suom. "Moderni keittiö") on italialainen, kuukausittain ilmestyvä ruokalehti. Se tunnetaan ammattikokkien valmistamista vaiheittaisista resepteistään, selkeistä valokuvistaan ja myös erikoisruokavaliot ja allergiat kattavasta inspiroivasta sisällöstään.

Rakastatko ruoanlaittoa?

Oletko intohimoinen ruoanlaittaja ja haluat joka kuukausi uusia reseptejä? Cucina Moderna tarjoaa kuukausittain erilaisia kulinaarisia ehdotuksia ja oivalluksia, reseptejä ja ideoita, joiden avulla saat vaihtelua jokapäiväisiin aterioihin. Arkiruoan ei tarvitse olla tylsä, vaan lehden ruokaohjeilla luot inspiroivia aterioita aineksista, jotka sinulla on jo valmiiksi kotona.

Nopeita reseptejä, jotka kattavat kevyet ruoat, sesonkiruoat, kansainväliset ruoat sekä kasvis- ja vegaaniruoat. Voit tuoda pöytään joka päivä uuden terveellisen ja herkullisen ruokalajin, joka tyydyttää koko perheen. Lehden nettisivuilta löytyy askel askeleelta eteneviä videoreseptejä, joiden avulla löydät vinkit ja tekniikat ruokien valmistamiseen.

Erityistä huomiota lehdessä kiinnitetään sesonkien mukaisiin raaka-aineisiin.

Kenelle?

Italialaisen ruoan ystäville

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Arnoldo Mondadori Editore

Päätoimittaja

Laura Maragliano

Ensimmäinen numero

1996

Levikki

220 000 (ADS/Audipress 2016)

Lukijamäärä

1 221 000 (ADS/Audipress 2016)

Lukijaprofiili

85 % naislukijoita, 15 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1124-7134

Maa

Italia

Kieli

italia

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram