Burda Style

Burda Style on maailman vanhin ja suurin ompelu- ja muotilehti, joka ilmestyy jälleen myös suomeksi!

Jokainen lehden numero sisältää 50 uutta kaavamallia lehdessä esillä oleviin vaatteisiin. Lehden välissä on suuri kaava-arkki, jossa laadukkaat kaavat ja ompeluohjeet.

Ohjeiden lisäksi Burda Stylessä on paljon inspiroivia muoti- ja stailausvinkkejä, kosmetiikkaa, hyvinvointia ja sisustusta.

Tilaa Burda Style Suomi nyt määräaikais- tai kestotilauksena joko itselle tai lahjaksi!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Saattaisit pitää näistä lehtitarjouksista

Burda Style on maailman suurin tee itse -muoti ja ompelulehti, joka ilmestyy 16 eri kielellä yli 89 maassa. Vuodesta 1949 lähtien julkaistu muotilehti ilmestyy jälleen myös suomenkielisenä!

Burda Style tarjoaa joka kuukausi 50 uutta mallia ohjeita- ja kaavoja lehdessä esiteltyihin vaatekappaleisiin, joiden avulla luot kaunista ja käytännöllistä muotia itselle, perheellesi tai ystävillesi.

Lehden jokaisen numeron välissä on liitteenä suuri kaava-arkki, joka on täynnä korkealaatuisia kaavoja ja ompeluohjeita työohjeineen.

Kaavojen lisäksi lehdessä on runsaasti inspiroivia muoti- ja stailausvinkkejä sekä sopivassa suhteessa kosmetiikkaa, hyvinvointia ja sisustusta.

Burda Style Suomi on tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena itselle tai lahjaksi.

Lehti on tilattavissa kestotilauksena 4, 6, tai 12 numeron tilausjaksolla.

Lehden historiaa

Burda Style (aiemmin Burda Moden ja Burda World of Fashion) on 16 kielellä ja yli 89 maassa julkaistava muotilehti, jota julkaisee Hubert Burda Media. Jokainen Burdan numero sisältää kaavat ja ohjeet lehdessä esiteltyihin vaatekappaleisiin.

Vuonna 1949 saksalainen Aenne Burda laajensi perheyritystään naistenlehtiin. Samana vuona hän perusti Favorit-nimisen lehden, joka uudelleennimettiin myöhemmin Burda Modeniksi. Burda Modenin ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 1950 ja sen levikki oli 100 000. Lehti saavutti valtavan suosion, erityisesti vuodesta 1952 lähtien, kun se alkoi julkaisemaan kaavoja lehdessä esiteltyihin vaatteisiin.

Vuonna 1987 Burda Fashion oli ensimmäinen Neuvostoliitossa julkaistu länsimainen lehti ja vuonna 1995 ensimmäinen Kiinassa julkaistu länsimainen lehti.

Burda Style aloitti toiminsa Yhdysvalloissa vuonna 2013 yhteistyössä F+W Median kanssa.

Kenelle?

Muodista ja ompelusta kiinnostuneille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Denfin Publishing

Päätoimittaja

Marianne Koskimies

Ensimmäinen numero

Toukokuussa 2012

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

88 % naisia, 12 % miehiä

Irtonumero

9,50 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram