Burda Style

Burda Style on maailman vanhin ja suurin ompelu- ja muotilehti, joka ilmestyi suomeksi vuodesta 2012 vuoteen 2019 saakka.

Burda Style sisälsi kymmeniä uusia kaavamalleja lehdessä esillä olleisiin vaatteisiin. Välissä oli suuri kaava-arkki kaavoilla ja ompeluohjeilla.

Ohjeiden lisäksi Burda Style tarjosi muoti- ja stailausvinkkejä, kosmetiikkaa, hyvinvointia ja sisustusta.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Burda Style on maailman suurin tee itse -muoti ja ompelulehti, joka ilmestyy 16 eri kielellä yli 89 maassa. Vuodesta 1949 lähtien julkaistu muotilehti ilmestyy jälleen myös suomenkielisenä!

Burda Style tarjoaa joka kuukausi 50 uutta mallia ohjeita- ja kaavoja lehdessä esiteltyihin vaatekappaleisiin, joiden avulla luot kaunista ja käytännöllistä muotia itselle, perheellesi tai ystävillesi.

Lehden jokaisen numeron välissä on liitteenä suuri kaava-arkki, joka on täynnä korkealaatuisia kaavoja ja ompeluohjeita työohjeineen.

Kaavojen lisäksi lehdessä on runsaasti inspiroivia muoti- ja stailausvinkkejä sekä sopivassa suhteessa kosmetiikkaa, hyvinvointia ja sisustusta.

Burda Style Suomi on tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena itselle tai lahjaksi.

Lehti on tilattavissa kestotilauksena 4, 6, tai 12 numeron tilausjaksolla.

Buda Stylen historiaa

Burda Style (aiemmin Burda Moden ja Burda World of Fashion) on 16 kielellä ja yli 89 maassa julkaistava muotilehti, jota julkaisee Hubert Burda Media. Jokainen Burdan numero sisältää kaavat ja ohjeet lehdessä esiteltyihin vaatekappaleisiin.

Vuonna 1949 saksalainen Aenne Burda laajensi perheyritystään naistenlehtiin. Samana vuona hän perusti Favorit-nimisen lehden, joka uudelleennimettiin myöhemmin Burda Modeniksi. Burda Modenin ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 1950 ja sen levikki oli 100 000. Lehti saavutti valtavan suosion, erityisesti vuodesta 1952 lähtien, kun se alkoi julkaisemaan kaavoja lehdessä esiteltyihin vaatteisiin.

Vuonna 1987 Burda Fashion oli ensimmäinen Neuvostoliitossa julkaistu länsimainen lehti ja vuonna 1995 ensimmäinen Kiinassa julkaistu länsimainen lehti.

Burda Style aloitti toiminsa Yhdysvalloissa vuonna 2013 yhteistyössä F+W Median kanssa.

Julkaisija

Denfin Publishing

Päätoimittaja

Marianne Koskimies

Ensimmäinen numero

Toukokuussa 2012

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

88 % naisia, 12 % miehiä

Irtonumero

9,50 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram