AutoSound

Suomen ainoan autohifiin ja tuningiin erikoistuneen AutoSound-lehden pääsisältöä ovat autojen ja laitteistojen esittelyt, vertailutestit, rakennusohjeet sekä asiantuntijoiden ohjeet ja vinkit.

AutoSound testaa ja vertailee säännöllisesti soittimet, vahvistimet, erillissarjat, subbarit ja muut tuotteet, esittelee mielenkiintoisia autoja, tuning-projekteja sekä kertoo minkälaisia uutuustuotteita on tulossa.

AutoSound-lehden julkaiseminen on loppunut 2022. Tutustu muihin auto- ja hifilehtiin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

AutoSound-lehden logo

AutoSound Technical Magazine eli ASTM on auton äänentoistoon ja tuningiin painottunut suomalainen erikoislehti, joka tarjoilee autojen ja laitteistojen esittelyjä, testejä ja vertailuja. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä julkaiseeAVPlus Media ja sen päätoimittaja on Janne Soilakari. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1998.

AutoSound on Suomen ainoa autohifin ja tuningin erikoislehti. Sen pääsisältöä ovat asiantuntevat uusien autojen ja laitteistojen esittelyt, testit, vertailut, tutkimukset, rakennusohjeet, vinkit, teoria ja raportit. Se testaa säännöllisesti soittimet, vahvistimet, erillissarjat, subwooferit ja signaaliprosessorit. Autoesittelyissä pureudutaan pintaa syvemmälle ja projektien etenemisestä raportoidaan runsaiden kuvien kera. Lehden jokainen numero on pakattu täyteen autonrakentajille tärkeää tietoa mielenkiintoisessa ja helposti seurattavissa muodossa.

Se on tuhti 100-108 -sivuinen lukupaketti kaikille autohifi- ja tuningharrastajille, jotka haluavat tietää enemmän!

Kattavat autohifivertailut

AutoSoundin luotettavat ja puolueettomat testit ovat alalla jo käsite. Jos olet hankkimassa uusia laitteita, kannattaa tutustua AutoSoundin jyvät akanoista karsiviin vertailuihin.

Lehden jokainen numero sisältää vähintään yhden laajan ja kattavan vertailutestin, joissa keskitytään mainostekstien sijaan laitteiden todellisiin ominaisuuksiin. Tarkkojen ja luotettavien mittausten lisäksi testattaville laitteille tehdään asennus-, käyttö- ja kuuntelutestit, joten vertailutuloksista on helppo poimia omin tarpeisiin parhaat tuotteet.

Laajempien vertailujen lisäksi lehdessä on yksittäisten laitteiden testejä ja kokeiluja ohjelmalähteistä subbareihin ja vaiennusmateriaaleista kaiuttimiin. AutoSound mittaa laitteiden suorituskyvyn ja koekuuntelee jokaikisen laitteen. Saat puolueettoman arvion ja voit heti arvioida onko testattava laite sinulle vai ei. Monet yksittäistestattavat laitteet käyvät läpi kuukausien arvioinnin ennen kuin ne päätyvät painettuun lehteen.

Monipuolisia autoesittelyjä

Minkälainen äänenlaatu on Suomen parhaissa hifiautoissa? Haluatko tietää enemmän tietystä show-autosta? AutoSound esittelee jokaisessa numerossa muutamia mielenkiintoisia autohifi- ja tuningasennuksia – eivätkä esittelyt rajoitu kuviin ja fraaseihin! ASTM koekuuntelee autot, selvittää niiden laitteet ja säädöt sekä kertoo asennusten yksityiskohdat.

AutoSoundin autoesittelyistä saat arvokkaita vinkkejä ja inspiraatiota oman kiesin tuunaamiseen.

Uusimmat tuotteet

AutoSound toimii tiiviissä yhteistyössä autohifi- ja tuningalojen maahantuojien kanssa, joten se tietää mikä on uusinta uutta.

Lehden joka numerossa esitellään mielenkiintoisimmat uusimmat laitteet, vaikka niitä ei Suomesta vielä saisikaan. Tuoteuutiset-palsta kertoo mitä uutta ja minkälaisia ominaisuuksia uutuustuotteilta on lupa odottaa.

DIY eli tee itse

AutoSound seuraa joka numerossaan kiinnostavia rakennusprojekteja, joissa käydään läpi autohifiasennusten eri vaiheita. Lisäksi lehti kertoo kaiken olennaisen laitteiden teoriasta: Miten kaiutin toimii ja miten se kannattaa suunnata? Minkälainen kotelo sopii subwooferillesi? Miten säädät omaa laitteistoa saadaksesi siitä kaiken irti?

Lehden DIY-osio ei kuitenkaan ole pelkkää teoriaa, vaan se näyttää käytännössä kuvin, miten asiat hoidetaan oikein, niin että kaikki toimii niin kuin pitää.

MaxBOOM

MaxBOOM ry on basson ystävien etujärjestö. ASTM seuraa tapahtumia, esittelee kilpailuautoja ja kertoo miten saat omasta laitteistostasi parhaan hyödyn kilpailuissa.

EISA

European Image and Sound Association (EISA) on arvostettu järjestö, joka valitsee vuosittain parhaat tuotteet – tuotteet, joissa yhdistyvät edistyksellisin teknologia, haluttavimman ominaisuudet, tyylikäs muotoilu, miellyttävä ergonomia sekä paras mahdollinen hinta-laatusuhde.

AutoSound Technical Magazine on EISA-järjestön jäsen ja edustaa Suomea valintapaneelissa.

AutoSound ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, noin joka toinen kuukausi. Kaksi numeroista on kaksoisnumeroita. Lehti on tilattavissa puolen vuoden (3 numeroa) tai vuoden (6 numeroa) kestotilauksena. Myös lahjatilaus on mahdollinen.

Lisätietoa lehdestä:

Kenelle?

Autohifi- ja tuningharrastajille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

JTS-Media

Päätoimittaja

Janne Soilakari

Ensimmäinen numero

1998

Levikki

-

Lukijamäärä

n. 15 000

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

11,50 € (Lehtipiste)

ISSN

1456-4157

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram