Architectural Digest

Architectural Digest on arvostettu yhdysvaltalainen sisustuslehti, jota on julkaistu vuodesta 1920 lähtien. Lehden pääasiallista sisältöä ovat korkeatasoiset sisustus-, design- ja arkkitehtuuriartikkelit.

Architectural Digest tavoittaa tyylitietoiset lukijat, jotka ovat kiinnostuneita huippusuunnittelijoiden ja arkkitehtien töistä. Lehti sisältää myös matkailuun, kulttuuriin ja shoppailuun liittyvää sisältöä. Lehden AD100-listaus esittelee 100 maailman johtavaa arkkitehtiä ja sisustussuunnittelijaa. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Architectural Digest on vuonna 1920 perustettu yhdysvaltalainen sisustuslehti. Lehden pääasiallinen aihepiiri on sisustus, ei niinkään arkkitehtuuri, kuten lehden nimestä voisi päätellä. Lehteä julkaisee Condé Nast -kustannusosakeyhtiö, joka julkaisee myös lehden kahdeksaa kansainvälistä versiota.

Architectural Digest -lehden kohderyhmää ovat varakkaat ja tyylitietoiset lukijat. Lehti kutsuu itseään nimellä The International Design Authority - kansainvälinen design-asiantuntija. Lehti esittelee huippuarkkitehtien ja suunnittelijoiden töitä. Lisäksi se käsittelee kulttuuria, matkailua ja shoppailua. Lehti julkaisee myös AD100-listaa, joka listaa 100 johtavaa arkkitehtiä ja sisustussuunnittelijaa ympäri maailmaa.

Lehden verkkosivuilta löytyy arkkitehtuuriin, designiin, sisustukseen, kunnostukseen, kiinteistöihin, kulttuuriin, lifestyleen, shoppailuun sekä julkkisten kotien tyyleihin liittyviä artikkeleja ja muuta sisältöä.

Architectural Digest on tilattavissa määräaikaistilauksena koko vuoden tilausjaksolla, joka sisältää 12 numeroa.

Tutustu lehden tyyliin ja sisältöön tarkemmin sosiaalisessa mediassa:

Architectural Digest -lehden historiaa

Lehden perusti tenneseeläissyntyinen maahantuoja ja mainosalan johtaja John Coke Brasfield vuonna 1920. Hän perusti John C. Brasfield Publishing Corporation -kustantamon Los Angelesiin. Lehdessä esiteltiin asuntojen sisä- ja ulkotiloja sekä pohjapiirroksia.

Vuonna 1963 lehden alaotsikko oli muuttunut muotoon A Pictorial Digest of Outstanding Architecture, Interior Design, and Landscaping – kauneimman arkkitehtuurin, sisustussuunnittelun ja maisemoinnin kuvallinen lukemisto, ja lehti ilmestyi nyt kahdesti kuukaudessa. Kaksi vuotta myöhemmin Architectural Digest ja sitä julkaiseva yritys siirtyivät Cleon T. Knappin ja Brasfieldin Sarah "Sally" Brasfield Knappin omistukseen. Sally Brasfield Knapp toimi lehdessä vaihtelevasti päätoimittajana, toimituspäällikkönä ja avustavana julkaisijana.

Lehden alaotsikko vaihdettiin muotoon The Quality Guide to Home Decorating Ideas - Korkealaatuine opas kodin sisustusideoihin ja vuonna 1974 muotoon The Connoisseur's Magazine of Fine Interior Design - Taiteentuntijan aikakauslehti hienoon sisustukseen. Julkaisijan nimi vaihtui muotoon Knapp Communications Corporation vuonna 1977.

Kustannusyhtiö Condé Nast Publications osti Architectural Digest ja sen sisarjulkaisu Bon Appétit -lehden huhtikuussa 1993.

Lehden päätoimittajina ovat toimineet John C. Brasfield, Sally Brasfield Knapp, Bradley Little (1938-1971), Cleon T. Knapp (1971-1975) ja Paige Rense (1975-2010).

Päätoimittaja Margaret Russell

Lehden nykyisenä päätoimittajana on toiminut Margaret Russell elokuusta 2010 alkaen. Hän on saanut kiitosta uudistuksista ja lehden tablettiversion julkaisusta.

Ennen Architectural Digestiin tulemista, Russell toimi Elle Decor -lehden varatoimitusjohtajana ja päätoimittajana. Toimikautensa aikana hän loi elledecor.com -verkkosivuston ja tuotti eniten myydyn Elle Decor -kirjasarjan.

Russell on omistautunut edistämään taidetta, designia ja kulttuuria hyväntekeväisyystyön kautta. Hän on mukana useissa hyväntekeväisyysjärjestöissä ja kerännyt miljoonia dollareita HIVin ennaltaehkäisevää koulutusta ja hoito-ohjelmia varten.

Kenelle?

Tyylitietoiset sisustajat ja sisustusalan ammattilaiset

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Condé Nast

Päätoimittaja

Margaret Russell

Ensimmäinen numero

1920

Levikki

817 466

Lukijamäärä

4 275 000

Lukijaprofiili

58 % naislukijoita, 42 % mieslukijoita

Irtonumero

9,60 € (Lehtipiste)

ISSN

0003-8520

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram