Antiikki ja Taide

Antiikki ja Taide on vuonna 2013 perustettu, loistavan vastaanoton niin tilaus- kuin irtonumeromyynnissäkin saavuttanut antiikin ja taiteen erikoislehti, joka ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Lehti esittelee kiinnostavia taideaarteita, keräilijöitä ja mesenaatteja. Lisäksi se käsittelee erilaisia materiaaleja, tyylisuuntia ja esineiden historiaa. Taide-esittelyjen lisäksi lehdessä on runsaasti mielenkiintoisia keräilijöiden ja kunnostajien haastatteluja.

Antiikki ja Taide -lehden julkaiseminen on päättynyt 2021. Tutustu muihin antiikkilehtiin ja taidelehtiin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Antiikki ja Taide on vuonna 2013 perustettu antiikkia ja taidetta käsittelevä erikoislehti, jota julkaisee Karprint. Se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Loistavan vastaanoton sekä tilaus- että irtonumeromyynnissä saaneen Antiikki ja Taide -lehden keskeistä sisältöä on antiikki: se esittelee mielenkiintoiset suomalaisia taideaarteet, taidekeräilijät ja mesenaatit. Lisäksi lehdessä käsitellään materiaaleja, huonekalujen tyylisuuntia, keräilyä, esineiden historiaa ja arjen historiaa. Se haastattelee myös aarteiden keräilystä ja kunnostamisesta innostuneita harrastajia.

Lehden lukijat ovat antiikin ja taiteen harrastajia, keräilijöitä, sisustajia ja entisöijiä, joita kiinnostavat huonekalut, lasi, posliini ja taide. He haluavat tietää lisää tyylikausista, taiteilijoista, muotoilusta ja entisöinnistä. He vierailevat usein antiikkimarkkinoilla, -messuilla, -tapahtumissa ja taidenäyttelyissä. Lehden sisältö avautuu myös Suomen historiasta kiinnostuneille.

Antiikki ja Taide on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa vuoden määräaikais- tai kestotilauksena.

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Reetta Ahola

Ensimmäinen numero

Heinäkuussa 2013

Levikki

8 000 (painos)

Lukijamäärä

Ei osallistu seurantaan

Lukijaprofiili

66 % naisia, 34 % miehiä

Irtonumero

6,90 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram