Sanoma myi MB-lehden Talentumille

Julkaistu: 4.5.2015
MB-lehti 05/2015

MB-lehti 05/2015Sanoma Media Finland on myynyt MB-lehden Talentumille. Tietotekniikkaan ja viihde-elektroniikkaan suunnatulla lehdellä on noin 187 000 lukijaa.

MB siirtyi Talentumille vapunpäivänä toukokuun alussa. Lehden viisi työntekijää siirtyy Talentumin tietotekniikkalehtien toimitukseen vanhoina työntekijöinä. Lehden päätoimittajaksi tulee Mikko Torikka.

Talentumilla on jo aiemmin tietotekniikan ammattilaisille suunnattu Tivi sekä tieto- ja viestintätekniikkaan erikoistunut MPC.

MB aloitti MikroBitti-lehtenä vuonna 1984. Nimi lyhennettiin MB:ksi vuonna 2012.

Sanoma Media Finland kertoi viime syksynä keskittyvänsä kolmeen sisältöryhmään: naiset, perhe ja koti sekä hyvä elämä. MB-lehti on ollut hiljaisessa myynnissä siitä lähtien.Sanoma Media Finland on aikaisemmin myynyt Auto Bild Suomi-, Glorian Antiikki- (nyk. Antiikki & Design), V8-Magazine-, GTi-Magazine- ja Pelit-lehdet Fokus Media Finlandille.

Osapuolet eivät halunneet julkaista kauppahintaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram