Loistava erähenkinen lahjaidea: Erälehden tilaus

Erälehden tilaus on erinomainen erähenkinen lahjaidea

Erähenkiset lahjat ovat viime vuosina nousseet suureen suosioon niin lahjanantajien kuin -saajienkin keskuudessa. Eräharrastuksen yleistyessä ihmiset toivovat luontoon, seikkailuun ja eräkokemuksiin liittyviä lahjoja. Jos etsit hyvää lahjaa eräjormalle, joka on paitsi inspiroiva ja hyödyllinen, myös pitkäikäinen, tässä sinulle sellainen: Anna erähenkiselle ihmiselle lahjaksi erälehden tilaus, jotka tarjoavat lukijoilleen unohtumattomia tarinoita ja hyötysisältöä. Erälehden tilaus on täydellinen valinta kaikilla luonnosta, metsästyksestä, kalastuksesta. retkeilystä ja eräilystä kiinnostuneille.

Erähenkisiä lahjoja

Mitä sitten antaisit lahjaksi erähenkiselle ihmisille? Erähenkisiä lahjoja on monenlaisia, ja sopivan valinta riippuu lahjan saajan mieltymyksistä ja harrastuksista.

  1. Erälehden tilaus. Anna lahjaksi eräaiheisen lehden tilaus, kuten Erä-lehti, Metsästys & Kalastus, Riista tai Jaktjournalen. Erälehdestä lahjan saaja saa jatkuvaa inspiraatiota, tuoreinta tietoa ja mielenkiintoisia tarinoita luonnosta ja eräretkiltä.
  2. Retkeily- ja ulkoiluvarusteet. Voit antaa lahjaksi myös retkeilyvarusteita, kuten kuksan, puukon, makuupussin tai retkeilyvaatteita. Kannattaa muistaa, että retkeilyvaatteiden koko- ja tyyliasiat voivat olla hyvin yksilöllisiä, mutta pohdi voisitko antaa lahjaksi esimerkiksi lahjakortin johonkin ulkoilualan verkkokauppaan tai liikkeeseen?
  3. Kalastusvälineet. Jos lahjan saaja harrastaa kalastusta, voit antaa hänelle lahjaksi laadukkaita kalastusvälineitä, kuten vavan, vuosiuistimen tai fileointiveitsen.
  4. Seikkailukokemus. Anna lahjaksi seikkailu tai elämys, kuten melontaretki kajakilla, koskenlaskupaketti, vaellusreissu tai eräretriitti, jossa lahjan saaja voi kokea unohtumattomia hetkiä luonnossa.
  5. Luontoaiheiset taide- ja käsityötuotteet, kuten luontoaiheiset maalaukset, käsintehdyt luontokorit, puukäsityöesineet tai luontoteemaiset tekstiilit voivat olla erityinen ja persoonallinen lahja erähenkiselle ihmiselle.

Erälehden tilaus - täydellinen valinta erähenkiseksi lahjaksi

Kun valitset erälehteä lahjaksi, on tärkeää ottaa huomioon lahjan saajan harrastukset ja kiinnostuksenkohteet. Mieti, millaisista aiheista hän on erityisen kiinnostunut.

Olipa lahjan saaja sitten mies, nainen, lapsi tai nuori, pohdi, kiinnostaako häntä enemmän metsästys, kalastus, retkeily, luonnossa liikkuminen yleisesti vai esimerkiksi riistaruoat, jolloin hyvä lahjaidea voi löytyä myös ruokalehtien puolelta.

Tässä lyhyt esittely kaikista kauttamme tilattavissa olevista erälehdistä:

Erä

Erä lehti

Erä-lehti on kalamiesten ja luonnossa liikkuvien ykkösmedia, ja levikillä mitattuna alansa suurin Pohjoismaissa.

Erä tarjoaa vertailutestattua hyötytietoa kalastus- ja retkeilyvälineistä, kokeneiden kalastus- ja eräoppaiden kokemuksia ja vinkkejä sekä lukijoiden omista elämyksistä koostuvaa sisältöä.

Erä-lehden tilaus on erinomainen lahjaidea kalastusta harrastavalle luonnossa liikkujalle!

Erä-lehti lyhyesti:

  • Aihealueita kalastus, luonnossa liikkuminen, luonto, retkeily
  • Lukijamäärä: 157 000 (KMT 2022)
  • Ilmestyy: 12 numeroa vuodessa
  • Julkaisija: Otavamedia
  • Katso Erä-lehden tarjous ja tilaa

Metsästys ja Kalastus

Metsästys ja Kalastus lehti

Metsästys ja Kalastus -lehti tarjoaa lukijoilleen tuoreimman tiedon metsästyksen ja kalastuksen saralta kuukausittain. Lehden artikkelit ja teemat ennakoivat tulevia jahti- ja kalastuskausia.

M&K kokeilaa ja testaa käytännössä aseet, patruunat, kalastusvälineet sekä vaatteet ja varusteet. Lehden vakiopalstoja ovat mm. Kuukauden kuva, Riistamailta, Kalavesiltä, Erätarinat ja Tarkkana luonnossa, jotka vievät lukijat kotonakin luontoon, metsälle ja kalalle.

Jos erähenkisen lahjan saajaa kiinnostaa metsästys ja riista, on Metsästys ja Kalastus -lehti valintasi!

Metsästys ja Kalastus lyhyesti:

Riista-lehti

Riista lehti

Riista on metsästykseen keskittyvä lehti, joka tarjoaa metsästykseen liittyviä artikkeleja sekä runsaasti ase- ja varuste-esittelyjä ja testejä.

Riista on lahjavalintasi, kun haluat antaa pelkästään metsästykseen keskittyvän lehtitilauksen.

Riista-lehti lyhyesti:

Ase & Erä

Ase ja Erä lehti

Ase ja Erä -lehdellä on lähes 40-vuotinen perinne metsästäjien ja eränkävijöiden sekä aseista ja ammunnasta kiinnostuneiden lukijoiden suosikkilehtenä.

Lehden teemoja ovat mm. ase-esittelyt, patruuna- ja luotityypit, tähtäimet ja optiikka, linnustus, hirvijahti, metsästyskoirat, metsästysvarusteet, maastoajoneuvot ja ampumaradat.

Jos lahjan saajan lempiharrastuksia ovat ammunta ja metsästys, voi Ase & Erä olla hyvä vaihtoehto Metsästys & Kalastus -lehdelle.

Ase & Erä -lehti lyhyesti:

Retki-lehti

Retki lehti

Retki on Suomen johtava outdoor-lehti, jonka sivuilla viihtyvät niin vaeltajat, hiihtäjät, pyöräilijät, melojat, kiipeilijät, lumikenkäilijät kuin muutkin luonnossa seikkailijat.

Retki-lehti haluaa kehittää suomalaista retkeilykulttuuria. Se esittelee ulkoilun kiinnostavimmat tarinat, kohteet ja ihmiset, sekä ohjaa ihmiset uusien lajien ja retkikeittiön herkkujen pariin.

Lehden suositut vatustetestit auttavat lukijoita löytämään tarpeisiinsa parhaat retkeilyvaatteet ja -välineet.

Retki-lehti lyhyesti:

Jaktjournalen

Jaktjournalen lehti

Jaktjournalen on ruotsalainen metsästyslehti, jota tehdään metsästäjiltä metsästäjille.

Lehti tarjoaa arvokasta tietoa, elämyksiä ja kokemuksia, jahtireportaaseja, metsästyskoiria, keskustelua, riistareseptejä, ase- ja varustetestejä sekä uutisia.

Ruotsinkieliselle metsästäjä-eräilijälle Jakjournalen on ilmiselvä valinta lahjaksi!

Jaktjournalen-lehti lyhyesti:

Erälehden tilauksen antamisen ilo

Erälehden tilauksen antaminen voi tuoda paljon iloa sekä lahjan saajalle että sen antajalle. Erälehden avulla voitte jakaa yhteisen kiinnostuksenne luontoon ja eräelämään, keskustella lehdessä käsiteltävistä erä- ja seikkailuaiheista, oppia uusia taitoja sekä löytää inspiraatiota tuleviin retkiin. Jos eräily on myös sinun harrastuksesi, yhteinen intohimo luo yhteyden ja vahvistaa eräkaveruutta.

Useimmat erälehdet sisältävät kauniita kuvia upeista maisemista Suomesta ja toisinaan myös ulkomailta, innostavia erätarinoita ja hyödyllisiä vinkkejä luonnossa liikkuville. Uutiset, artikkelit ja kertomukset herättävät mielikuvituksen ja tarjoavat ideoita uusiin metsästys- ja kalastuskohteisiin, retkiin ja aktiviteetteihin.

Erälehden lukeminen voi sytyttää kipinän lähteä tutkimaan uusia metsiä, vaeltamaan tunturiin, tutustumaan uusiin paikkoihin sekä nauttimaan luonnosta entistä enemmän.

Erälehden tilaus on loistava lahja kenelle tahansa erähenkiselle ihmiselle, olipa kyseessä sitten puoliso, vanhempi, muu perheenjäsen tai eräjorma ystävä. Anna lahjaksi erälehden tilaus ja herätä lahjan saajan seikkailumieli ja rakkaus luontoon. Lehtitilaus on lahja, josta riittää iloa pitkäksi aikaa ja joka luo unohtumattomia rentoutumishetkiä oman suosikkiharrastuksen parissa, onpa lahjan saaja sitten kalastuksen, metsästyksen, retkeilyn tai luonnossa liikkumisen harrastaja!

Kauttamme löydät parhaat erälehtien tarjoukset niin määräaikaisena kuin jatkuvana kestotilauksenakin.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram