VeckoRevyn

VeckoRevyn on Ruotsin suurin nuorille naisille suunnattu lehti ja jokaisen trenditietoisen nuoren itsestään selvä valinta lehtihyllyltä.

Kerran kuussa ilmestyvän lehden pääsisältöä ovat kauneus, muoti, shoppailu, julkkikset, pop-kulttuuri, opiskelu, ura, rakkaus, seksi ja ihmissuhteet.

VeckoRevyn on arjen luksus, joka tarjoaa lukijoilleen mukavaa ja tuttua ajanvietettä ja ihanaa luettavaa– lämpöä, opastusta ja inspiraatiota!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Veckorevyn (kirjoitusasu usein VeckoRevyn, aiemmin Vecko-Revyn) on Ruotsin suurin nuorten naisten lehti. Se ilmestyy vuodesta 2014 lähtien joka kuukausi ja käsittelee kauneutta, shoppailua, julkkiksia, muotia, populaarikulttuuria, uraa, rakkautta, seksiä ja ihmissuhteita.

VeckoRevyn on luonnollinen arjen luksus, joka tarjoaa lukijoilleen tuttua, mukavaa ajanvietettä. Lehti viimeistelee nuoren naisen arjen lämmöllä, opastuksella ja inspiraatiolla.

VeckoRevyn on jokaisen trenditietoisen nuoren naisen itsestäänselvä valinta lehtihyllyltä – ja on ollut sitä vuodesta 1935 lähtien! Vuoden 2015 uudistuksen jälkeen lehti tarjoaa nyt entistä enemmän muotia, kauneutta ja ihanaa luettavaa.

Veckorevyn-lehden historiaa

Lehden perusti vuonna 1935 Albert Bonnier Jr. ja sitä julkaisi Åhlén & Åkerlunds (nykyinen Bonnier Tidskrifter). Vuoteen 1999 asti lehti ilmestyi joka viikko. Lehti sai nykyisen suuntansa vuonna 1978, kun sen kohderyhmäksi tuli nuoret naiset. Lehden silloinen kehitysjohtaja Gunny Widell voitti Suuren journalistipalkinnon vuonna 1981.

Lehden nettisivusto Veckorevyn.com perustettiin vuonna 2001 ja se on tänä päivänä Ruotsin suurin aikakauslehden sivusto. Lehti järjestää vuosittain suositun Blog Awards -tapahtuman sekä Size Hero -kampanjan, joka vastustaa nykyisiä sairaita ja epäterveellisiä kauneusihanteita.

Lehden päätoimittajana ovat toimineet Kerstin Bernadotte, Ria Wägner, Bertil Torekull, Gunny Widell, Amelia Adamo, Claes Blom, Emma Hamberg, Niklas Sessler, Charlotta Flinkenberg, Ebba von Sydow, Louise Bratt ja Linda Öhrn Lernström. Sen nykyinen päätoimittaja on Karolina Olovsson (2014-).

VeckoRevyn aloitti viikkolehtenä, mutta ilmestymistiheys on viime aikoina vähentynyt. Lehti ilmestyi joka viikko vuosina 1935-1999, joka toinen viikko vuosina 1999-2011 ja lokakuusta 2011 lähtien kerran kuukaudessa. Iso osa lehden nuorista lukijoista on kadonnut internetin yleistymisen myötä, mutta lehti ei kuitenkaan missään vaiheessa muuttanut lehden nimeä, koska brändi on niin tunnettu (Lehden nimi tarkoittaa suomeksi viikkorevyy. Revyy on kevyt, viihteellinen näyttämöohjelma, joka koostuu musiikista, tanssista ja sketseistä).

Samalla, kun painetun lehden levikki ja lukijamäärä on tasaisesti laskenut (vuonna 2014 noin 117 000 lukijaa), on lehden verkkosivujen Veckorevyn.comin kävijämäärät kasvaneet. Tammikuussa 2015 lehden sivuilla vieraili noin 189 000 viikottaista kävijää.

Yhdessä painetun lehden kanssa Veckorevyn.com tarjoaa parasta muotia, kauneutta, horoskooppeja, kronikoita sekä paljon huumoria. Nettisivuilta löytyy myös Ruotsin suosituimpia blogeja.

Kenelle?

Nuorille 16-25 -vuotiaille naisille

Ilmestyy

12 kertaa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Tidskrifter AB

Päätoimittaja

Karolina Olovsson

Ensimmäinen numero

1935

Levikki

40 600 (2014)

Lukijamäärä

117 000 (Orvesto)

Lukijaprofiili

90 % naislukijoita, 10 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 31 vuotta

Irtonumero

6,80 € (Lehtipiste)

ISSN

0346-4105

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram