Unelmien Käsityöt

Unelmien Käsityöt on Kotivinkin vastaus kasvavaan käsityö- ja käsillä tekemisen buumiin.

Aluksi kahdesti vuodessa ilmestyvä Unelmien Käsityöt on täynnä toinen toistaan ihanampia käsityö- ja tee itse -ohjeita: runsaasti neulomista, virkkaamista ja muuta kivaa käsillä tekemistä.

Lehti sisältää pieniä ja hieman suurempiakin töitä, helppoja ja haastavia ohjeita sekä uusia tekniikoita ja kierrätystä. Lehti esittelee myös inspiroivia käsityöntekijöitä, tuoteuutuuksia ja työtiloja.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Unelmien Käsityöt on uusi käsityölehti Kotivinkin tekijöitä täynnä toinen toistaan ihanampia käsityö- ja DIY-ohjeita naisille, lapsille ja kotiin. Aivan, kuten 101 ideaa -lehtikin aikanaan.

Päätoimittaja Johanna Falckin mukaan Kotivinkin lukijat ovat toivoneet jatkuvasti enemmän käsityöohjeita ja askartelua.

"Näutä sisältöjä lukijamme hakevat myös sivuiltamme", Falck kertoo.

Unelmien Käsityöt sisältää paljon neulomista, virkkaamista ja muuta mukavaa käsillä tekemistä. Siinä on pieniä ja suuria töitä vaikeusasteeltaan helposta haastavaan, sekä uusien tekniikoiden esittelyjä ja kierrätystä.

Käsityöntekijöiden esittelyt inspiroivat. Tuotteiden ja työtilojen esittelyistä voi ammentaa inspiraatiota omaan tekemiseen.

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä kautta maan sekä tilattavissa kotiin vuoden tilausjaksolla, joka sisältää kaksi numeroa (helmikuussa ja lokakuussa).

Katso myös:

Kenelle?

Käsitöistä ja käsillä tekemisestä kiinnostuneille

Ilmestyy

2 numeroa vuodessa (2017)

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Johanna Falck

Ensimmäinen numero

2017

Levikki

Uusi lehti

Lukijamäärä

Uusi lehti

Lukijaprofiili

80 % naislukijoita, 20 % mieslukijoita

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

2489-270X

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram