Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehti on tutkitusti Suomen arvostetuin ja suosituin naistenlehti. Se tavoittaa eri medioihin kautta yli 500 000 naista ympäri Suomea.

Kodin Kuvalehden parasta antia ovat kiinnostavat henkilöhaastattelut sekä elämänmakuiset ja koskettavat tarinat. Herkulliset ruokasivut, kauniit sisustusjutut sekä palvelevat muoti- ja kauneussivut tarjoavat vinkkejä ja ratkaisuja aren pulmiin.

Vahvoja tunteita herättävä, inspiroi ja innostava, viihdyttävä, palveleva ja koskettava. Näitä kaikkea on joka toinen viikko ilmestyvä Kodin Kuvalehti!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Kovin Kuvalehti logo

Kodin Kuvalehti on ylivoimaisesti Suomen luetuin naisten ja kodin lehti. Se elää vahvasti mukana jo joka neljännen suomalaisen naisen arjessa.

Jokainen Kodin Kuvalehden numero on kauniilla kuvilla varustettu tuhti lukupaketti, joka kertoo vahvoja ja koskettavia tarinoita sekä haastattelee mielenkiintoisia ihmisiä. Lehden henkilöhaastattelut ja reportaasit ovat vailla vertaansa.

Asumisen sivuilla esitellään persoonallisia koteja, tarjoillaan ihania sisustusvinkkejä sekä annetaan helppoja tee se itse -ohjeita. Lehdessä esitellään myös kauniiden puutarhojen kukkaloistoa ja intohimoisia kotipuutarhureita niiden takaa.

Ruokaosion herkulliset reseptit innostavat ja inspiroivat jokaista kotikokkia kokeilemaan uutta. Lehti esittelee myös ruokatrendit, -uutuudet ja -kulttuurit sekä intohimoisia ruokaihmisiä.

Lehden muotiosiossa toimittajat antavat hyödyllisiä vinkkejä kaikenkokoisille ja -muotoisille vartaloille. Malleina toimivat itseoikeutetusti lehden lukijat ympäri Suomea.

Lisäksi lehdessä käsitellään mm. leipomista, eri sesonkien herkkuja, kiinnostavimpia kirjoja ja elokuvia, matkailua, parisuhteita, puutarhaa, terveyttä ja hyvää oloa sekä naisen elämää.

Kodin Kuvalehti on arjen asiallinen asiantuntija, syvällinen pohdiskelija, lämmin tukija ja ymmärtäjä sekä elämyksellinen ystävä.

Tämän saat tilaajana:

 • Monipuolisen lehden täynnä kiinnostavia aiheita ja vähintään 100 sivua luettavaa
 • Uusia helppoja ruokareseptejä ja leivontaohjeita
 • Kauniita koteja, parvekkeita ja puutarhoja
 • Vinkkejä myös oman kodin laittamiseen sekä tee se itse -ideoita
 • Mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja ja reportaaseja
 • Asiatietoa ihmissuhteista, perheestä, työstä ja vapaa-ajasta
 • Vinkkejä muotiin ja pukeutumiseen
 • Liikunta- ja jumppaohjeita
 • Runsaasti erilaisia hyötypalstoja
 • Nojatuolimatkoja kiinnostaviin kohteisiin ympäri maailmaa
 • Suositut Elämäni tarina- ja Ihmisten kesken -palstat
 • Pääset osallistumaan lehden tekemiseen Ihana arki -kuvapalstalla tai lehden verkkosivuilla
 • Pääset osallistumaan Kodin Kuvalehden lukijatilaisuuksiin

Kodin Kuvalehden yhdistelmä- ja digitilaukseen sisältyy digitaaliset näköislehdet, joita voit lukea verkossa ja iPadilla. Lisäksi pääset digilehtiarkistoon.

Katso myöa:

Kenelle?

Kaikille naisille!

Ilmestyy

Joka toinen viikko, 24 kertaa vuodessa (23 lehteä)

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy

Päätoimittaja

Minna McGill

Ensimmäinen numero

1967

Levikki

124 811 (LT 2014)

Lukijamäärä

397 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

82 % naisia, 18 % miehiä (KMT S14/K15)

Irtonumero

3,95 € (Lehtipiste)

ISSN

0023-2610

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram