Auto & Design

Istut kahvilassa ja upein näkemäsi asia pyyhkäisee ohi. Se oli puhdasta kauneutta. Siinä kohtasivat muoto ja toiminnallisuus täydellisellä tavalla. Se oli auto, joka vei jalat altasi.

Auto & Design on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä kansainvälinen autolehti, joka on kunnianosoitus autojen suunnittelulle ja muotoilulle. Sellaisille autoille, joita vain todelliset autoharrastajat osaavat arvostaa.

Auto & Design on ilmestynyt vuodesta 1979 lähtien ja sitä jaetaan nykyään yli 60 maassa. Se on kaksikielinen lehti; kaikki tekstit ovat lehdessä kokonaisuudessaan sekä italiaksi että englanniksi.

Lehteä pidetään erittäin ammattitaitoisena julkaisuna, joka esittelee sanoin ja kuvin erilaisia projekteja ideoista luonnoksiin ja piirustuspöydältä lopputuotteeseen asti. Lisäksi siinä on omat osiot teolliselle muotoilulle, tuotesuunnittelulle ja autoteollisuuden innovaatioille.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Auto & Design -lehden logo

Auto & Design on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä italialainen autolehti, joka on perustettu vuonna 1979. Sitä jaetaan yli 60 maassa kaikilla mantereilla Etelämannerta lukuunottamatta. Lehti on kaksikielinen; se sisältää kaikki tekstit kokonaisuudessaan englanniksi ja italiaksi.

Auto & Design -aikakauslehteä pidetään erittäin ammattitaitoisena julkaisuna, jota luetaan kaikkialla maailmassa autovalmistajien suunnittelukeskuksissa, yksityisten suunnittelijoiden toimistoissa, autonosien, elektroniikan ja erikoismateriaalien valmistajilla sekä yliopistojen ja erikoiskoulujen kirjastoissa.

Lehti kattaa ajoneuvo- ja teollisuussuunnittelujen alat. Se sisältää projektianalyysejä kaikista vaiheista ensimmäisestä ideasta luonnoksiin, sekä piirustuspöydältä lopputuotteeseen asti kuvitettuna piirustuksilla ja tyylimalleilla. Tietyt lehden osiot on omistettu teolliselle muotoilulle ja tuotesuunnittelulle, autoteollisuudessa käytetyille uusille materiaaleille ja innovaatioille sekä eri suunnittelualoille.

Lehdestä voit lukea kattavia artikkeleja huippuluokan ideoista ja designeista maailman johtavilta valmistajilta. Lisäksi siitä löytyy monenlaisia autoja ja muita tuotteita sekä teknisiä tietoja ja yksityiskohtaisia valokuvia.

Katso myös:

Kenelle?

Autosuunnittelusta kiinnostuneille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Auto&Design S.R.L.

Päätoimittaja

Silvia Baruffaldi

Ensimmäinen numero

1979

Levikki

13 000 (painos, joista tilaajia 4 000)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Italia

Kieli

italia/englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram