Affärsvärlden

Affärsvärlden on Ruotsin johtava talouslehti, joka antaa parhaat työkalut sekä yksityishenkilöille että yrityksille osakemarkkinoilla onnistumiseen.

Lehti tarjoaa mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, syvällisiä yritysanalyysejä sekä teräviä raportteja, jotka laajentavat tietoasi liikemaailman asioista. Lehteä julkaisee Talentum, joka on johtava talous- ja rahoitusalan, lainsäädännön ja teknologian aikakauslehtikustantaja.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Affärsvärlden (suomeksi talousmaailma) on ruotsinkielinen talousviikkolehti, joka on perustettu vuonna 1901. Lehden kohderyhmää ovat suurten ja keskisuurten yritysten päättäjät ja sijoittajat. Sitä julkaisee Affärsvärlden Förlag AB.

Lehti on tunnettu sen pörssiseurannastaan ja tutkivasta journalismistaan. Affärsvärldeniä on kiitelty moneen otteeseen sen journalismistaan ja se on valittu muun muassa Ruotsin Vuoden aikakauslehdeksi 2009.

Lehden päätoimittaja ja vastaava julkaisija on vuodesta 2006 lähtien ollut toimittaja ja ekonomi Jon Åsberg. Muihin tunnettuihin päätoimittajiin ovat vuosien varrella kuuluneet Ronald Fagerfjäll ja Ebba Lindsö.

Lehti on tilattavissa Suomeen puolen vuoden tai vuoden tilausjaksolla. Vuoden tilausjakso sisältää kaikki vuoden aikana ilmestyvät noin 40 numeroa.

Affärsvärldenin historiaa

Affärsvärlden on perustettu tammikuussa 1901. Sen aiempi julkaisija oli Ekonomi och Teknik Förlag AB. Nykyään lehteä julkaisee viikoittain Affärsvärlden Förlag AB, joka on Talentum Sweden AB:n tytäryhtiö. Lehden toimitus sijaitsee Tukholmassa.

Affärsvärlden yhdistyi Finanstidningen-talouslehteen vuonna 1964. Fuusio ei ollut levikkimielessä onnistunut ja lehden levikki nousi vain 4 000-5 000:lla. Vuonna 2002 Affärsvärlden osti Ekonomi24:n, joka on vuonna 1999 perustettu internet-pohjainen talousuutistoimitus.

Vuonna 2004 Affärsvärldenin levikki oli 14 700, kun vuonna 2008 se oli 26 200.

Affarsvarlden.se

Lehden verkkosivusto affarsvarlden.se on Ruotsin johtava talouselämän uutissivusto. Seuraa pörssi- ja talousuutisia, osaketutkimusta, ja lue mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja.

Ilmestyy

Viikoittain, noin 40 numeroa vuodessa

Julkaisija

Affärsvärlden Förlag AB

Päätoimittaja

Jon Åsberg

Ensimmäinen numero

1901

Levikki

16 900 (TS 2013)

Lukijamäärä

73 000 (Orvesto Konsument 2014)

Lukijaprofiili

70 % mieslukijoita, 30 % naislukijoita, lukijoiden keski-ikä 46,4

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0345-3766

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram