Viivi ja Wagner Ristikot

Suomalaisia sarjakuvissa jo yli 20 vuotta viihdyttäneet Viivi ja Wagner saatavilla nyt myös ristikkolehtenä.

Viivi ja Wagner Ristikot tarjoaa helppoja ja sikahauskoja ristikkotehtäviä 6 kertaa vuodessa.

Kaikki ristikot ovat huippulaatijoiden tekemiä ja vaikeustasoltaan helppoja. Viivi ja Wagner tuovat tehtävien kuvitukseen hyvän annoksen huumoria.

Lehden julkaiseminen on lopetettu.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Miksi kannattaa tilata Viivi ja Wagner Ristikot?

Suomalaisia vuodesta 1997 viihdyttäneet Viivi ja Wagner nyt myös ristikkolehtenä!

Viivi ja Wagner Ristikot tarjoaa helppoa ja sikahauskaa tekemistä ristikoiden ja tehtävien ystäville.

Lehden ristikot ovat suomalaisten huippulaatijoiden tekemiä ja vaikeusasteeltaan helppoa.

Viivi ja Wagner tuovat ristikoiden kuvitukseen aimo annoksen huumoria. Lehti ilmestyy joka toinen kuukausi eli kuusi kertaa vuodessa.

Viivistä ja Wagnerista

Viivi ja Wagner on Juba Tuomolan luoma suomalainen sarjakuva, joka sai alkunsa sarjakuvastrippinä, mutta josta on sittemmin julkaistu myös pidempiä tarinoita.

Sarjakuvan päähenkilöitä ovat huolehtiva opiskelijanainen Viivi ja parisuhteen toinen osapuoli sika Wagner, joka viis veisaa vakavista asioista. Sarjakuva kuvaa hauskalla ja absurdilla tavalla parisuhdetta ja suomalaisen naisen ja miehen eroja.

Ensimmäisen kerran Viivi ja Wagner ilmestyi Postipankin Kultapossu-lehdessä vuonna 1992. Ensimmäinen strippi julkaistiin Helsingin Sanomissa 1997 ja sen jälkeen sarjakuvaa on julkaistu lukuisissa muissa sanomalehdissä ja verkkolehdissä.

Viivi ja Wagner saavuttivat heti valtavan suosion ja pian siitä julkaistiin ensimmäinen sarjakuva-albumi. Vuoteen 2015 mennssä albumeita on julkaistu jo 16. Sarjakuvalehtenä sitä julkaistiin vuosina 2008-2010.

Strippien ja albumien lisäksi Viivistä ja Wagnerista on julkaistu kuusi kirjaa, viisi minialbumia ja kokopitkä teatterinäytelmä.

Tuotekuva: PIB Features

Ilmestyy

Joka toinen kuukausi, 6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

-

Ensimmäinen numero

2014

Levikki

Uusi lehti

Lukijamäärä

Uusi lehti

Lukijaprofiili

Uusi lehti

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram