Penthouse

Penthouse on lehti, joka on viihdyttänyt ja ilahduttanut miehiä kauniiden naisten kuvilla jo vuodesta 1965 lähtien.

Penthousen kolumnit sisältävät paljon miehiä ilahduttavia kuvia ja kuuluisaa Penthouse Forum -lukijapalstaa julkaistaan lehdessä edelleen. Joka kuukausi myös kuvakertomuksia, joissa esiintyy yksi tai useampi malli sekä keskiaukeaman Penthouse Pet. Lisäksi haastatteluja, pidempiä seksiä käsitteleviä artikkeleja sekä jännittäviä seksuaalisesti virittäytyneitä tarinoita.

Penthouse ei ole kuitenkaan pelkkää seksiä. Miehet löytävät lehdestä kiinnostavaa luettavaa myös teknologiasta, muodista, viihteestä ja monista muista aiheista.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Penthouse on Bob Guccionen perustama miestenlehti, jossa yhdistyvät urbaani lifestyle ja softcore pornografinen kuvamateriaali, joka kehittyi 1990-luvulla enemmän hardcoreksi. Penthousen omistaa FriendFinder Network, joka tunnettiin aiemmin nimellä General Media Inc. Vaikka Guccione oli amerikkalainen, lehti perustettiin Iso-Britanniassa vuonna 1965. Syyskuusta 1969 lähtien sitä myytiin kuitenkin myös Yhdysvalloissa. Menestyksensä huipulla Guccione pääsi Forbersin 400 rikkaimman ihmisen listalle. Penthousen logossa on tyylitelty avain, jossa on Marsin ja Venuksen symbolit. Lehden keskiaukeaman malleja kutsutaan nimellä Penthouse Pets eli Penthousen lemmikit ja heillä on tavallisesti yllään Penthousen logoa kantava kaulakoru.

Penthousen historiaa

Penthouse-lehteä julkaistiin Englannissa vuodesta 1965 ja Yhdysvalloissa vuodesta 1969 lähtien. Se luotiin Hugh Hefnerin luoman Playboyn kilpailijaksi. Penthouse oli tyyliltään Playboyta tutkivampi. Useat lehden kirjoittajat, kuten James Dale Davidson, Ernest Volkman ja Seymour Hersh paljastivat useita skandaaleja ja korruptiota Yhdysvaltain hallituksessa.

Lehti perustettiin vaatimattomissa oloissa. Guccione kuvasi itse suurimman osan ensimmäisissä numeroissa olevista malleista. Koska Guccionella ei ollut ammatillista koulutusta, hän hyödynsi kuvissa omaa maalausosaamistaan. Hän käytti kuvissa diffuusia pehmeäpiirtoa, josta tuli yksi lehden kuvien tavaramerkeistä. Guccione saattoi käyttää yhteen kuvaukseen useita päiviä.

Kun lehdestä tuli suositumpi, Guccione omaksui avoimesti luksustyylisen elämäntavan. Hänen entisen kartanon sanotaan olevan suurin yksityisasunto Manhattanilla. Toisin kuin Playboy-kartanoissa villejä juhlia pitäneellä Hugh Hefnerillä, Guccionen kartano oli huomattavan rauhallinen jopa hedonistisina aikoina 1970-luvulla.

Penthouse-lehden kuvat tarjosivat enemmän seksiin liittyvää sisältöä kuin suurin osa muista sen ajan miestenlehdistä. Se oli ensimmäinen lehti, joka näytti naisten häpykarvoja, jota seurasivat pian täysin alastomat kuvat ja kuvat naisten sukupuolielimistä. Penthouse on vuosien varrella julkaissut myös useita sallittuja ja ei-sallittuja kuvia julkisuuden henkilöistä, kuten Madonnasta ja Vanessa Lynn Williamsista. Molemmissa tapauksissa kuvat oli otettu aiemmin heidän urallaan ja myyty Penthouselle heidän noustuaan julkisuuteen. 1990-luvun lopulla lehti sisälsi entistä enemmän fetissejä.

Aikuisviihdeala joutui vaikeuksiin internetin ja ilmaisten vaihtoehtojen yleistymisen myötä. Penthousen omistaja FriendFinder Networks haki konkurssisuojaa vuonna 2013, mutta lehden julkaiseminen jatkuu edelleen tytäryhtiö General Media Communicationsin nimissä.

Lähteenä käytetty englanninkielistä Wikipediaa.

Ilmestyy

12 kertaa vuodessa

Julkaisija

General Media Publishing

Ensimmäinen numero

1965

Levikki

109 792 (2012)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0090-2020

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram