Gluteeniton Leivonta

Gluteeniton ei tarkoita yksipuolista, vaan myös gluteenittomat leivonnaiset voivat olla makoisia ja mielikuvituksellisia. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Gluteeniton Leivonta -lehti esittelee herkullisimmat reseptit, jotka mahdollistavat täydelliset makuelämykset myös erikoisruokavaliota noudattaville.

Lehti sisältää helppoja ohjeita, joiden avulla valmistat ihan jokaiselle maistuvia herkkuja vaivattomasti. Täytekakkuja, kahvikakkuja, piiraita ja pikkuleipiä, makeisia sekä leipiä. Leivonnan trendejä, uusia tuotteita sekä ajankohtaisia ja ihania ideoita ja vinkkejä gluteenittomaan arkeen.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Tilaa Gluteeniton Leivonta lehti edulliseen hintaan

Gluteeniton Leivonta on neljästi vuodessa ilmestyvä gluteenittomien leivonnaisten leipomiseen erikoistunut aikakauslehti. Vuonna 2016 perustettua leivontalehteä julkaisee Kolmiokirja Oy.

Gluteenittoman ei tarvitse tarkoittaa yksipuolista

Onko sinulla tai läheiselläsi vilja-allergia tai keliakia? Tai oletko muuten vain valinnut gluteenittoman ruokavalion?

Gluteenittomatkin leivonnaiset voivat olla herkullisia ja mielikuvituksellisia. Gluteeniton Leivonta -lehdessä esitellään toinen toistaan makoisampia reseptejä, jotka mahdollistavat täydelliset makuelämykset myös erikoisruokavaliota noudattaville.

Lehden helpot ohjeet tekevät gluteenittomien herkkujen leipomisesta vaivatonta ja mukavaa. Herkut maistuvat ihan kaikille, joten niillä voi kattaa runsaammankin pöydän.

Täytekakut, kahvikakut, piiraat, pikkuleivät ja makeiset täydentävät kotileipurin arkea ja juhlaa. Joka numerossa myös runsaasti leipäohjeita, trendejä, uusia tuotteita ja ideoita gluteenittomaan arkeen.

Kenelle?

Gluteenitonta ruokavaliota noudattaville herkkusuille

Ilmestyy

4 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

-

Ensimmäinen numero

2016

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

2343-5305

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram