Gluteeniton Leivonta on neljästi vuodessa ilmestyvä gluteenittomien leivonnaisten leipomiseen erikoistunut aikakauslehti. Vuonna 2016 perustettua leivontalehteä julkaisee Kolmiokirja Oy.
Gluteenittoman ei tarvitse tarkoittaa yksipuolista
Onko sinulla tai läheiselläsi vilja-allergia tai keliakia? Tai oletko muuten vain valinnut gluteenittoman ruokavalion?
Gluteenittomatkin leivonnaiset voivat olla herkullisia ja mielikuvituksellisia. Gluteeniton Leivonta -lehdessä esitellään toinen toistaan makoisampia reseptejä, jotka mahdollistavat täydelliset makuelämykset myös erikoisruokavaliota noudattaville.
Lehden helpot ohjeet tekevät gluteenittomien herkkujen leipomisesta vaivatonta ja mukavaa. Herkut maistuvat ihan kaikille, joten niillä voi kattaa runsaammankin pöydän.
Täytekakut, kahvikakut, piiraat, pikkuleivät ja makeiset täydentävät kotileipurin arkea ja juhlaa. Joka numerossa myös runsaasti leipäohjeita, trendejä, uusia tuotteita ja ideoita gluteenittomaan arkeen.