Body

Body-lehti oli Suomen suosituin fitness- ja kehonrakennusjulkaisu. Se tarjosi treeni- ja ravintovinkkejä, uutisia ja inspiraatiota harjoitteluun.

Body-lehti sisälsi fitnesskilpailijoiden ja kehonrakentajien henkilökuvia, haastatteluja ja vinkkejä, sekä ravintoon ja treenaamiseen liittyä uutisia. Lehden julkaiseminen päättyi vuonna 2015.

Tutustu muiden kuntoilulehtien tarjouksiin!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Body on Suomen suurin fitness- ja kehonrakennusalan lehti, joka tarjoaa treeni- ja ravintovinkit, fitnessalan tuoreimmat uutiset sekä inspiraatiota harjoitteluun.

Jokainen Body-lehden numero sisältää fitnesskilpailijoiden ja kehonrakentajien henkilökuvia sekä ajankohtaisia ravintoon ja treeniin liittyviä uutisia.

Lehti tarjoaa asiantuntijoiden parhaat vinkit harjoitteluun ja ravintoon. Kotimaisten huippujen lisäksi lehdessä esitellään kehonrakennus- ja fitnesstähtiä maailmalta.

Body on puhtaasti suomalainen ja suomalaisille lukijoille tehty. Lehden kotimaiset asiantuntijat ja kilpailijat tuottavat kiinnostavaa sisältöä kohdeyleisölleen eli suomalaisille saliharjoittelijoille. Sen päätoimittaja on lahtelainen kehonrakennus- ja fitnessvaikuttaja K.P. Ourama, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1980 lähtien. Päätoimittaja haluaa, että lehti tuo esille etupäässä suomalaista osaamista, niin asiantuntijoiden kuin kilpailijoidenkin osalta.

Lehti suhtautuu jyrkästi kiellettyjen aineiden tai menetelmien käyttöön, eikä se julkaise positiivisen doping-näytteen antaneiden kilpailijoiden artikkeleja, haastatteluja tai kuvia julkaisussaan.

Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvästä lehdestä on tullut kohdeyleisöään kiinnostava menestystuote, joka tavoittaa jo liki 18 000 lukijaa. Sitä lukevat niin harrastelijat kuin kisaurheilijatkin, jotka haluavat saada alan ajankohtaisimmat tiedot ja uutiset heti tuoreeltaan.

Body-lehti on IFBB Finland ry:n ja Suomen Kehonrakennusliitto ry:n virallinen lehti ja se tukee International Federation of Bodybuilding and Fitness –järjestön toimintaa.

 

Ilmestyy

8 kertaa vuodessa (2016)

Julkaisija

KP Fitness Productions Oy

Päätoimittaja

K.P. Ourama

Ensimmäinen numero

Toukokuussa 2002

Levikki

17 500 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

7,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1795-7281

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram