Architectural Record

Architectural Record on kestävä johtaja, mitä tulee elintärkeän sisällön tarjoamiseen arkkitehdeille – viimeisimpien projektien design-trendejä, uusia teknologioita ja rakennustuotteita – muodossa ja esitystavalla, jota he rakastavat. Yli 125 vuoden kokemuksella ovat lukijoiden sukupolvet tunnustaneet ja hyötyneet sen tarjoamista innovaatioista. Architectural Recordin lukijakunnassa on enemmän arkkitehtejä ja insinöörejä, kuin millään toisella arkkitehtuurijulkaisulla.

Architectural Record -lehti tilattavissa nyt Suomeen kotiin tai työpaikalle kannettuna vuoden tilausjaksolla, joka sisältää 12 numeroa.

Tilaa Architectural Record lehti Suomeen edulliseen hintaan

Architectural Record on yhdysvaltalainen, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on omistettu arkkitehtuurille ja sisustussuunnittelulle. BNP Median julkaisemaa lehteä pidetään yleisesti arkkitehtuurisen historian "rekisterinä". Koko yli 125-vuotisen historiansa aikana se on vaalinut arkkitehtuuria, suunnittelua ja suunnittelun ammattilaisia esittelemällä huomionarvoisia arkkitehtonisia töitä ympäri maailmaa. Lehden ydinsisältöä ovat myös uutiset, kommentit, kritiikki ja jatkuva koulutus. Huomioitavaa ovat myös korkealaatuiset valokuvat, jotka korostavat esiteltyjä projekteja ja tekevät lehdestä suurelle yleisölle helpommin lähestyttävän. Architectural Recordilla on läheinen suhde American Institute of Architects (AIA) -järjestöön.

Architectural Record -lehden historiaa

Architectural Recordin perusti vuonna 1891 Clinton W. Sweet, joka julkaisi myös Real Estate Record and Builders' Guidea. Myöhemmin kumppaniksi tuli Frederick Warren Dodge, joka julkaisi tietopalvelua rakentajille ja arkkitehdeille alunperin Bostonissa ja myöhemmin myös New Yorkissa. Yhdessä he perustivat Sweet's Indexed Catalogue of Building Construction -julkaisun, joka oli yhteenvetoarkisto valmistajien kuvastoista.

Maaliskuussa 1938 vuonna 1876 aloittanut American Architect and Architecture yhdistettiin Architectural Recordin kanssa. Siinä yhdistyivät Yhdysvaltain kaksi vanhinta arkkitehtuurijulkaisua.

Sweetin katalogi ja Architectural Record tulivat osaksi F. W. Dodge Corporationia vuonna 1912. Vuonna 1961 se siirtyi McGraw Hillin omistukseen. Se myi tytäryhtiönsä Symphony Technology Groupille syyskuussa 2014. Kauppaan sisältyi Architectural Record ja muutamia muita julkaisuja.

Nykyään McGraw-Hill Construction tunnetaan nimellä Dodge Data & Analytics ja lehteä julkaisee BNP Media. Sen toimitus sijaitsee Empire State Buildingissa, New Yorkissa.

Architectural Record

Katso myös:

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

BNP Media

Päätoimittaja

Cathleen McGuigan

Ensimmäinen numero

1891

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0003-858X

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram