Fokus Media ostaa Overdrive.fi:n

Julkaistu: 30.9.2015
Kuvakaappaus Overdrive.fi -keskustelufoorumista 30.9.2015

Auto- ja muihin harrastelehtiin erikoistunut Fokus Media Finland kasvattaa tuoteperhettään ostamalla jenkkiautoharrastajien keskustelufoorumi Overdrive.fi:n.

Overdrive.fi on harrasteluautoilijoiden keskustelufoorumi, joka tarjoaa alan harrastajille tietoa autoista, tekniikasta, rakentelusta ja harrastustoiminnasta. Harrasteprojektina käynnistyneen foorumin kustantajana on toiminut Whitewall Oy.

Fokus Media kustantaa Suomen vanhinta jenkkiautolehteä, V8-Magazinea, joka on perustettu vuonna 1978.

"Overdrive.fi täydentää tätä tuoteperhettä erinomaisesti", sanoo Fokus Median toimitusjohtaja Tapani Pitzen tiedotteessa.

Overdrive.fi tulee jatkossakin säilymään itsenäisenä palvelukonseptinaan. Pitzen uskoo, että tästä on hyötyä niin foorumin käyttäjille kuin V8-Magazinen lukijoillekin.

Yhteistyö tarkoittaa käytännössä muun muassa sitä, että lehden V8-Market -osiosta kehitetään myös netissä jenkkiautoharrastajia palveleva kauppapaikka.

Whitewall Oy jatkaa omistajanvaihdoksen jälkeenkin sivuston kehittämistä ja koordinointia Fokus Median alihankkijana.

V8-Magazinen lisäksi Fokus Media kustantaa Auto Bild Suomi- ja GTi-Magazine -autolehtiä.

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi tarjoaa lehtitilaukset pysyvästi loistavaan hintaan. Sivuiltamme löydät parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin luettaviin ja kuunneltaviin julkaisuihin.

Tilaa lehti itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena nyt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram