Tosimies

Tosimies on Euroopan vanhin kristillinen miestenlehti. Sitä on julkaistu vuodesta 2001 lähtien.

Tosimiehessä käsitellään kaikkia miesten elämän osa-alueita miehenä kasvamisesta avioliittoon, perhe-elämään, seksuaalisuuteen ja terveyteen, sekä useita kevyempiä aiheita, kuten autoja ja tekniikkaa.

Vaikka lehden arvomaailma perustuu Raamatun oppeihin, se ei halua lyödä lukijoitaan Raamatulla päähän, vaan tulkita elämän ilmiöitä kristillisestä näkökulmasta. Lehden suunnitteluun osallistuu useita miestyöjärjestöjä.

Tosimies ilmestyy noin joka toinen kuukausi (6 numeroa vuodessa).

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Tosimies on Euroopan vanhin kristillinen miestenlehti, jota on julkaistu syyskuusta 2001 lähtien. Lehteä julkaisee Faktapro Oy ja sen keskipainos on 2 000 kappaletta. Lehden päätoimittaja on Kimmo Janas.

Miesten aktiivisuus hengellisessä toiminnassa ja itsensä kehittämisessä on naisia vaisumpaa. Miehen on helpompi tarttua lehteen ja vetäytyä lueskelemaan sitä omaan rauhaansa.

Tosimies-lehden välittämä opetus ja tieto voivat herättää kiinnostuksen miestyöhän ja seurakuntatoimintaan. Tosimies käsittelee monia miesten elämän osa-alueita: miehenä kasvaminen, avioliitto, perhe, seksuaalisuus, terveys, autot, tekniikka jne.

Vaikka Tosimiehen arvomaailma perustuukin Raamatun opetuksiin, se "ei halua lyödä lukijaansa Raamatulla päähän". Se tulkitsee elämää ja ilmiöitä kristillisestä näkökulmasta asettumatta kuitenkaan totuuden torveksi. Lehti järjestää myös lukijamatkoja ja tapahtumia.

Lehden suunnitteluun osallistuu monia miestyöhön osallistuvia järjestöjä, kuten Helsingin NMKY, STELK Espoo, Helsingin Raamattukoulun Miesfoorumi, Christian Men's Network, Missionuoret, International Christian Chamber of Commerce ja monet muut.

Lue kristittyjen elämästä, tavallisista ihmisistä ja perheistä, Raamatusta, autoista, tekniikasta, matkailusta ja monesta muusta kristillisestä näkökulmasta.

Tutustu Tosimies-lehteen. Tässä lehden numero 1/2015 kokonaisuudessaan PDF-näköisversiona.

Tosimies-lehti.fi

Tosimies-lehden verkkosivuilla voit lukea muutamia uusimman numeron artikkeleja ja valittuja artikkeleja vanhoista numeroista. Sivuilta löydät myös lehden mediatiedot sekä asiakaspalvelun, jonka kautta voit tilata lehden, tehdä osoitteenmuutoksen tai peruuttaa tilauksen. Tosimiehen verkkokaupasta voit tilata kristillisiä kirjoja ja CD-levyjä.

Lehti on myös Facebookissa.

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Faktapro Oy

Päätoimittaja

Kimmo Janas

Ensimmäinen numero

2001

Levikki

Painos numerosta riippuen n. 2.000 kpl

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram