Guideposts

Guideposts on jakanut tosielämän tarinoita toivosta, inspiraatiosta ja uskosta jo vuodesta 1945 lähtien. Se on inspiroiva lehti, joka ruokkii miljoonia lukijoita kohti henkilökohtaista kasvua, auttaa heitä löytämään mielenrauhan, ratkaisemaan henkilökohtaisia ongelmia ja rakentamaan tyydyttävät suhteet perheen, ystävien ja työkavereiden kanssa.

Liikuttavia ja sydäntä lämmittäviä tarinoita sekä tavallisten ihmisten että julkisuuden henkilöiden toivosta ja rohkeudesta. Lehti kertoo, miten usko ja toivo vaikuttavat ihmisten mieleen ja saavat aikaan muutoksia heidän elämissään. Lisäksi lehdessä on useita vakiopalstoja, mieltä ylentäviä ja positiivisia sitaatteja, tarinoita ihmisten hyvistä teoista, yksinkertaisia reseptejä, uskon ja rukouksen voimaa sekä tarinoita, miten aiempien numeroiden artikkelit ovat vaikuttaneet lehden lukijoihin.

Guideposts-lehti tilattavissa nyt myös Suomeen vuoden määräaikaistilauksena. Tilaa ja liity miljoonien lukijoiden joukkoon!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Guideposts

Guideposts on uskonnollinen ja voittoa tavoittelematon järjestö, joka on julkaissut saman nimistä lehteä vuodesta 1945 lähtien. Lehden ensimmäistä numeroa painettiin 10 000 kappaletta ja sen tarkoituksena oli kohottaa ihmisten, erityisesti sodasta palaavien amerikkalaisten, mieltä. Ensimmäisessä numerossa oli muun muassa tarina Ensimmäisen maailmansodan ässälentäjä, Eddie Rickenbakerista. Vuonna 1947 tulipalo tuhosi lehden asiakirjan, mutta julkaisu pelastui radiotoimittaja Lowell Thomasin ja Reader's Digest -lehden avustuksella.

Vuosien aikana Guidepostsin suosio on kasvanut valtavasti ja se on tällä hetkellä yksi Yhdysvaltain 30 suurimmasta aikakauslehdestä noin kahden miljoonan levikillään. Järjestön päämaja sijaitsee Danburyssä Connecticutissa ja sillä on muita toimistoja New Yorkissa ja Nashvillessä.

Jokainen Guideposts-lehden numero sisältää useita artikkeleja, jotka käsittelevät kaiken ikäisiä, rotuisia ja taustaisia ihmisiä, jotka kertovat uskostaan Jumalaan tai vanhemman sukulaisen tai mentorin viisaudesta, joka on auttanut heitä henkilökohtaisten haasteiden ylitse. Niihin lukeutuvat suru, köyhyys, muutto, vakavat henkilökohtaiset tai läheisten sairaudet, työttömyys sekä kireät ihmissuhteet. Luonnonkatastrofeista selviytyminen, onnettomuudet ja seikkailut erämaassa omillaan ovat myös usein lehden aiheena.

Useimmat lehden artikkeleista sisältävät kirjoittajan kuvan sekä tilannetta esittäviä kuvia tai piirroksia. Kuukauden pääartikkelissa kerrotaan usein tunnetun viihdyttäjän, urheilijan tai muun julkisuuden henkilön tarina. Lehti järjestää myös kilpailuja ja palkitsee nuoria kirjailijanalkuja. Guideposts ei ole ahdasmielinen, vaan toivottaa mukaan protestantteja, katolisia ja juutalaisia kirjoittajia. Aiemmin lehdestä ilmestyi myös oma painos nuorille, joka on nyttemmin lopetettu.

Katso myös:

Lisätiedot

Kenelle?

Heille, jotka haluavat kasvaa henkisesti

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Guideposts Associates, Inc.

Päätoimittaja

Edward Grinnan

Ensimmäinen numero

1945

Levikki

1 529 725 (AAM 2016)

Lukijamäärä

5 212 000

Lukijaprofiili

79 % naislukijoita, 21 % mieslukijoita, lukijoiden mediaani-ikä 62 vuotta (MRI Fall 2015)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0017-5331

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram