Automobile

Jos olet kiinnostunut sekä klassikkoautoista että autoista ylipäätään, tämä kuukausittain ilmestyvä autolehti voi olla juuri Sinulle.

Yhdysvaltalainen Automobile-lehti tarjoaa lukijoilleen syvällisiä artikkeleja autojen alkuperistä, osto-oppaita, ajoneuvojen huutokauppoja sekä urheilutapahtumien arvosteluja.

Lisäksi lehti sisältää autoarvosteluja niiden todellisissa käyttöympäristöissä, tuoreimpia uutisia, vintage-löytöjä sekä monipuolisia artikkeleja autoseikkailuista, autotesteistä, autoalan palkinnoista ja paljon muuta.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Automobile-lehden logo

Automobile on yhdysvaltalainen autolehti, jota julkaisee TEN: The Enthusiast Network. Sen perusti ryhmä Car and Driver -lehden entisiä työntekijöistä David E. Davisin johdolla vuonna 1986. Automobile erottelee itsensä enemmän lifestyle-lehdeksi kuin muut autolehdet. Sillä ei ole yhteyttä samankaltaisesti nimettyyn ranskalaiseen L'Automobile Magazineen.

Toisin kuin valtaosa muista autolehdistä, Automobile ei järjestä autojen koeajoja tai tarjoa kovin paljoa teknistä tietoa. Se tarjoaa kuitenkin autoarvosteluja, jotka perustuvat testaajien subjektiivisiin kokemuksiin autoista niiden todellisissa käyttöympäristöissä. Lisäksi lehdessä käsitellään suhteellisen paljon ajoneuvoja, joiden valmistus on lopetettu, mutta joilla on edelleen merkitystä keräilijöille ja autoteollisuuden historialle kokonaisuutena.

Lehti sisältää esimerkiksi Collectable Classic -palstan, joka käsittää tietyn vanhemman auton arvostelun sekä raportteja antiikki- ja klassikkoautojen huutokaupoista. Automobilessa on myös General Motorsin entisen suunnittelija Robert Cumberfordin palsta, jossa analysoidaan nykyisten tuotantomallien ja näyttelyautojen suunnittelua yksityiskohtaisesti.

Automobile tarjoaa rikkaita ja monipuolisia autojen tarkasteluja, autokulttuuria ja -suunnittelua sekä esittelee persoonia, jotka muokkaavat alaa välittääkseen tietoa ja viihdyttääkseen autoista kiinnostuneita kuluttajia. Automobilen verkkosivuilta löytyy eksklusiivista toimituksellista sisältöä, eloisia kuvia, viimeisimpiä uutisia sekä autoteollisuuden trendejä ja suuntauksia. Sekä painetulla lehdellä että sen verkkosivustolla on eksklusiivista sisältöä, mutta lehden julkaisutiimit tekevät yhteistyötä tarjotakseen kiinnostuneille mahdollisimman kattavaa sisältöä.

Ensimmäisen 25 vuoden ajan Automobilen päätoimitus sijaitsi huonomaineisen Pretzel Bell -baarin kanssa samassa rakennuksessa. Vuonna 2014 toimitus muutti Los Angelesiin samalla kun sen henkilöstöä vähennettiin merkittävästi.

Automobilea ovat julkaisseet vuosien varrella News Corporation (1986-1991), Primedia (1991-2007) ja vuodesta 2007 lähtien Source Interlink Media.

Tutustu lehteen myös sosiaalisessa mediassa:

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

TEN: The Enthusiast Network

Päätoimittaja

Michael Floyd

Ensimmäinen numero

huhtikuussa 1986

Levikki

504 260 (AAM 2015)

Lukijamäärä

3,6 miljoonaa (Automobile Media Kit)

Lukijaprofiili

91 % mieslukijoita, 9 % naislukijoita (GfK MRI)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0894-3583

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram