Aikuisten värityskirja Wonderland

Aikuisten värityskirja Wonderland on tyylikäs värityskirja, jonka parissa voit uppoutua kauniiden kukkien, koristeellisten eläinhahmojen ja mandala-kuvioiden rentouttavaan värittämiseen. Kirjan runsaat kuvat sisältävät upeita yksityiskohtia, joiden värittäminen rauhoittaa ja auttaa stressin hallinnassa.

84-sivuinen Wonderland sisältää monipuolisia väritystehtäviä, joten se sopii hyvin ensimmäiseksi värityskirjaksi. Tehtävät on painettu paperin molemmin puolin, joten yhdessä numerossa riittää puuhasteltavaa pitkään.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Wonderland on aikuiseen makuun suunniteltu monipuolinen ja tyylikäs värityskirja. Ota itsellesi rentouttava hetki, tartu kynään ja uppoudu värityskirjan kauniisiin kukkasiin, mandala-kuvioihin ja koristeellisiin eläinhahmoihin. Lumoudu väreistä, ilmaise itseäsi ja nauti luomalla kaunista. Wonderlandin runsaat kuvat sisältävät hienoja yksityiskohtia ja tarjoavat lukemattomia määriä väritysratkaisuja. Monimuotoisuutensa vuoksi se sopii hyvin ensimmäiseksi värityskirjaksi.

Kuvioiden värittäminen rauhoittaa ja rentouttaa niin mielen kuin kehonkin ja sopii siksi erinomaisesti myös stressinhallintaan. Lehti on 84-sivuinen ja se on painettu paperin molemmin puolin, joten väritettävää riittää pitkäksi ajaksi.

Aikuisten värityskirja Wonderland on oululaisen Kolmiokirjan julkaisema. Se on saatavilla irtonumeromyynnistä Lehtipisteistä kautta maan sekä tilattavissa kotiin. Tilaus on määräaikainen ja se sisältää yhden (1) numeron. Toimituskulut sisältyvät hintaan.

Lisätiedot

Kenelle?

Aikuisille rauhoittavaan rentoutumiseen

Ilmestyy

1 numero vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Maarit Nilsen

Ensimmäinen numero

2015

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

6,95 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram