Mondo porskuttaa

Julkaistu: 6.3.2015
Mondo 2/2015 - 218 ideaa lomalle, Unelmien Uusi-Seelanti, Praha ja Lontoo

Mondo 2/2015Siinä missä muiden matkailulehtien tilaajamäärät ja levikki ovat laskeneet tai ne ovat joutuneet jopa lopettamaan matkailujournalismin siirtyessä yhä enemmän internettiin, näyttäisi yhdellä matkailulehdellä menevän edelleen hyvin.

Matkailulehti Mondo kasvatti sekä tilaus- että irtonumeromyyntiään vuoden 2014 aikana. Lehti teki myös historiansa parhaan tuloksen. Matkamessuilla 2015 se rikkoi myös tilausmyyntiennätyksensä.

Mondo tunnetaan korkealaatuisesta matkailujournalismista, kuten Mondo Top 50 -listoista, joissa listataan esimerkiksi suomalaisten suosikkikohteita, hotelleja ja lentöyhtiöitä. Kyselytutkimukset aiotaan laajentaa tämän vuoden aikana myös liikematkailuun, kertoo A-lehtien uutinen.

Katso Mondo-tarjous ja tilaa lehti tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram