Mondo porskuttaa

Julkaistu: 6.3.2015
Mondo 2/2015 - 218 ideaa lomalle, Unelmien Uusi-Seelanti, Praha ja Lontoo

Mondo 2/2015Siinä missä muiden matkailulehtien tilaajamäärät ja levikki ovat laskeneet tai ne ovat joutuneet jopa lopettamaan matkailujournalismin siirtyessä yhä enemmän internettiin, näyttäisi yhdellä matkailulehdellä menevän edelleen hyvin.

Matkailulehti Mondo kasvatti sekä tilaus- että irtonumeromyyntiään vuoden 2014 aikana. Lehti teki myös historiansa parhaan tuloksen. Matkamessuilla 2015 se rikkoi myös tilausmyyntiennätyksensä.

Mondo tunnetaan korkealaatuisesta matkailujournalismista, kuten Mondo Top 50 -listoista, joissa listataan esimerkiksi suomalaisten suosikkikohteita, hotelleja ja lentöyhtiöitä. Kyselytutkimukset aiotaan laajentaa tämän vuoden aikana myös liikematkailuun, kertoo A-lehtien uutinen.

Katso Mondo-tarjous ja tilaa lehti tästä.

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi tarjoaa lehtitilaukset pysyvästi loistavaan hintaan. Sivuiltamme löydät parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin luettaviin ja kuunneltaviin julkaisuihin.

Tilaa lehti itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena nyt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram