Suomen suosituin ruokalehti Maku vastaa Suomessa jylläävään leivontabuumiin tuomalla markkinoille Maku Kaneli & Sokeri -leivontalehden. Uusi jauhopeukaloita palveleva leivontalehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa: toukokuussa ja lokakuussa.
Maku Kaneli & Sokeri sisältää testattuja reseptejä, tekniikkaoppaita ja koristeluideoita.
"Suomalaisista peräti 41 prosenttia kertoo harrastavansa ruoanlaittoa ja leipomista. Tiedämme myös, että jopa puolet lukijoistamme leipoo kerran viikossa tai useammin, myös arki-iltaisin. Lukijat toivovat meiltä aina vain enemmän ideoita leivontaan. Maku Kaneli & Sokeri on vastaus näihin toiveisiin", Maku-lehden päätoimittaja Satu Koivisto kertoo A-lehtien tiedotteessa.
Uuden leivontalehden emolehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Yhdessä Maku-lehdet ilmestyvät nyt 10 kertaa vuodessa ja pystyvät vastaamaan paremmin sesongin ruokatarpeisiin. Maku Kaneli & Sokeri -lehdessä aiotaan huomioida entistä paremmin myös erilaiset ruokavaliot.
Maku-printtilehti ja Maku.fi-verkkopalvelu tavoittavat yhteensä 296 000 suomalaista. Maku.fi tarjoaa kävijöilleen reseptejä, teemoja ja blogeja. Ensi vuonna lehti aikoo alkaa tuottamaan videosisältöä.
Katso Maku-lehden tarjous tästä. Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä.