Maku tuo markkinoille Maku Kaneli & Sokeri -leivontalehden

Kaneli & Sokeri on leivontalehti Maku-lehden tekijöiltä

Suomen suosituin ruokalehti Maku vastaa Suomessa jylläävään leivontabuumiin tuomalla markkinoille Maku Kaneli & Sokeri -leivontalehden. Uusi jauhopeukaloita palveleva leivontalehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa: toukokuussa ja lokakuussa.

Maku Kaneli & Sokeri sisältää testattuja reseptejä, tekniikkaoppaita ja koristeluideoita.

"Suomalaisista peräti 41 prosenttia kertoo harrastavansa ruoanlaittoa ja leipomista. Tiedämme myös, että jopa puolet lukijoistamme leipoo kerran viikossa tai useammin, myös arki-iltaisin. Lukijat toivovat meiltä aina vain enemmän ideoita leivontaan. Maku Kaneli & Sokeri on vastaus näihin toiveisiin", Maku-lehden päätoimittaja Satu Koivisto kertoo A-lehtien tiedotteessa.

Uuden leivontalehden emolehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Yhdessä Maku-lehdet ilmestyvät nyt 10 kertaa vuodessa ja pystyvät vastaamaan paremmin sesongin ruokatarpeisiin. Maku Kaneli & Sokeri -lehdessä aiotaan huomioida entistä paremmin myös erilaiset ruokavaliot.

Maku-printtilehti ja Maku.fi-verkkopalvelu tavoittavat yhteensä 296 000 suomalaista. Maku.fi tarjoaa kävijöilleen reseptejä, teemoja ja blogeja. Ensi vuonna lehti aikoo alkaa tuottamaan videosisältöä.

Katso Maku-lehden tarjous tästä. Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram