Tubettajille oma fanilehti: Tube-lehti ilmestyy elokuussa

Tube-lehti on tubettajien oma fanilehti.

Mediatalo A-lehdet alkaa julkaisemaan tubettajia käsittelevää nuortenlehteä. Uusi lehti on suunnattu 9-16 -vuotiaille tytöille, jotka fanittavat YouTube-tähtiä eli tubettajia. Lehden tuottaa tytöille suunnatun Demin toimitus.

"Tubettajat ovat nousseet suosiossa perinteisten viihdetähtien, kuten muusikoiden ja elokuvatähtien rinnalle. Suosituimpien tubettajien videoilla on jo enemmän katselukertoja kuin monilla televisio-ohjelmilla", Tube-lehten päätoimittaja Anni Lintula kertoo A-lehtien tiedotteessa.

Tube on todellinen fanilehti, jonka pääosissa ovat kuumimmat kotimaiset ja ulkomaiset tubettajat. Tuben mukana lukijat pääsevät sukeltamaan tubetusskenen ytimeen.

Tytöistä yli 60 prosenttia seuraa vlogeja päivittäin. Tubettajia fanitetaan, koska he ovat tavallisia tyttöjä ja poikia, ja heihin on helppo samaistua.

"Tubettajissa on tällä hetkellä valtava imu. Halusimme tarttua tubetusilmiöön ja koota kiinnostavimmat suomalaiset ja ulkomaalaiset tubetähdet yksiin kansiin", Pirjo Nurmilaukas A-lehdiltä kertoo.

Demi lähti mukaan tubetusmaailmaan viime syksynä lanseeraamalla oman YouTube-yhteisön. Demin tubettajia ovat Eerika Haikonen, Twice As Nice, Iinaps, Ia J., By Selma, DitaBibiana, Elisa Malik, Tanjaelviira ja Ronja G. Heillä on yhteensä yli 220 000 tilaajaa. Demin YouTube-kanavalla on lähes 5 000 omaa seuraajaa.

Tube-lehti tulee myyntiin lehtipisteisiin 2. elokuuta ja sen voi ostaa myös Tubeconista.

Katso myös muiden lastenlehtien tarjoukset.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram