Miksi tilata lehti? Lehtitilauksen painavimmat syyt

Miksi kannattaa tilata lehti?

Aikakauslehdet ovat olleet suosittu viihteen, valituksen ja inspiraation lähde sukupolvien ajan. Aikakauslehdet kattavat monenlaisia aiheita muodista ja kauneudesta taiteeseen ja tieteeseen. Digitaalisena aikanakin painettu lehti on olennainen osa monen suomalaisen elämää. Aikakauslehtitilaus tarjoaa kätevän ja kustannustehokkaan tavan nauttia suosikkilehtesi tarjoamasta sisällöstä.

Lehtitilaus on sopimus tai järjestely, jossa asiakas maksaa saadakseen lehden haluamaansa osoitteeseen toimitettuna esimerkiksi viikoittain tai kuukausittain sopimuksessa määrätyn ajan. Tässä jutussa kerromme, miksi kannattaa tilata aikakauslehti, mitä etuja sillä on ja miten saat tilauksestasi kaiken irti.

Kätevä toimitus suoraan postilaatikkoosi

Yksi lehtitilauksen suurimmista eduista on kätevä toimitus suoraan postilaatikkoosi tai -luukkuusi. Tilaamalla aikakauslehden sinun ei tarvitse tehdä reissua kauppaan tai lehtikioskille ostaaksesi suosikkilehtesi uusimman numeron irtonumerona. Sen sijaan lehti toimitetaan suoraan sinulle, mikä säästää arvokasta aikaa ja vaivaa. Lisäksi lehtikioskit ovat voineet myydä uusimman numeron loppuun, ennen kuin ehdit ostoksille.

Lehtitilaukset toimitetaan tilaajille postitse tai joissakin tapauksissa digitaalisena näköisversiona. Painettujen lehtien kohdalla julkaisija tekee jakelusopimuksen Postin kanssa siten, että lehti toimitetaan suoraan kotiisi tai antamaasi osoitteeseen jo sen ilmestymispäivänä, etkä jää välistä enää yhdestäkään numerosta. Useimmiten lehden uusin numero on perillä sinulla aikaisemmin kuin se tulee myyntiin kauppojen lehtihyllyille.

Säästät rahaa

Tilaamalla lehden kotiisi säästät myös rahaa, sillä lehtitilaus on lähes aina edullisempi vaihtoehto, kuin irtonumeroiden ostaminen. Tämä johtuu siitä, että julkaisijat myyvät tilauksia usein alennettuun hintaan kannustimena. Lisäksi, mitä pidemmän tilausjakson lehtitilauksellesi valitset, sitä suuremman alennuksen yleensä saat.

Irtonumerot voivat maksaa useita euroja enemmän numeroa kohden kuin lehtitilauksen numerokohtainen hinta. Tilaajana voit nauttia samasta lehdestä pienemmällä hinnalla.

Saat ekslusiivista sisältöä

Toinen lehden tilaamisen etu on pääsy eksklusiiviseen sisältöön. Monet aikakauslehdet tarjoavat erikoisartikkeleja ja sisältöjä "kulissien takaa", jotka ovat vain tilaajien saatavilla. Eksklusiiviset sisällöt voivat olla esimerkiksi julkkisten haastatteluja, ajankohtaisia tapahtumia ja erikoisartikkeleja suosituista ajankohtaisista aiheista. Tilaajana saat käyttöösi sisältöä, joka ei ole suuren yleisön saatavilla.

Suositut lehdet tarjoavat usein tilaajille ainutlaatuista sisältöä. Esimerkiksi muotilehtien tilaajilla voi olla pääsy huippusuunnittelijoiden eksklusiivisiin haastatteluihin, kun taas matkalehden tilaajat voivat saada pääsyn perusteellisiin matkaoppaisiin.

Tilaajat osallistuvat usein automaattisesti myös kustantajan järjestämiin kilpailuihin ja arvontoihin.

Teet ympäristöteon

Aikakauslehden tilaamisella on positiivinen vaikutus myös ympäristöön. Perinteiset lehtikioskit luottavat yksittäisten lehtien tuotantoon ja jakeluun. Kun jokin lehti ei mene kaupaksi, se johtaa merkittävään määrään paperijätettä. Vaikka se menee luonnollisesti kierrätykseen, tilaajana voit olla varma, että et ole osallinen paperijätteen tuottamiseen. Tilaukset tehostavat resurssien käyttöä ja vähentävät paperihävikkiä.

Paperijätteen vähentämisellä on monia ympäristöhyötyjä: se säästää luonnonvaroja, kuten puita ja vettä, joita käytetään paperin valmistukseen. Lisäksi se vähentää lehden tuottamiseen ja jakeluun tarvittavan energian määrää, mikä vähentää kasvihuonepäästöjä.

Yhteenveto

Aikakauslehden tilaamisella on lukuisia etuja, kuten helppo toimitus, eksklusiiviset sisälöt, kustannussäästöt ja ympäristövaikutukset. Oletpa sitten säännöllinen aikakauslehtien lukija, kiinnostunut säästämään rahaa tai haluat vain mukavuutta saamalla lehden suoraan kotiovellesi, on aikakauslehden tilaaminen fiksu valinta, jolla saat kaiken irti lukukokemuksestasi.

Joten miksi odottaa? Tutustu TilaaLehti.fi-sivuston lehtitarjouksiin ja tilaa suosikkilehtesi jo tänään!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram