Aikakauslehtien mediakortit Mediakortit.fi-palvelusta

Aikakauslehtien mediakortit löytyvät Aikakausmedian mediakortit.fi-palvelusta.

Aikakausmedia on avannut uuden Mediakortit.fi -palvelun, joka auttaa löytämään aikakauslehtien tiedot entistä helpommin. Uuden palvelun luvataan olevan entistä nopeampi ja helppokäyttöisempi. Lehtien ilmestymisaikataulut, ilmoitushinnat ja -koot palvelevat erityisesti mediapäätöksiä tekeviä, joiden toivomuksesta palvelua alettiin myös kehittämään.

Mediakortit.fi -palvelu sisältää noin 250 aikakauslehden tiedot ja lehtiä voi hakea aakkosittain, lehtiluokittain, asiasanoin ja teeman perusteella. Lehtiä voi myös vertailla keskenään ja lehden  tiedot voi viedä helposti Excel- ja PDF-tiedostoon tai lähettää ne sähköpostilla. Sivusto skaalautuu responsiivisen suunnittelun ansiosta myös mobiililaitteille.

Aikakauslehtien mediatiedot ovat saatavilla nyt myös englanniksi. Tämä parantanee kansainvälisiä yhteyksiä, koska iso osa mainostajista on kansainvälisiä yrityksiä.

Image-lehden mediakortti

Esimerkiksi Image-lehden mediakortti näyttää tältä.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram