WYPE – Lue digilehtiä älylaitteellasi

Julkaistu: 30.12.2016
WYPE - Lue digilehtiä missä ja milloin haluat

WYPE - Lue digilehtiä missä ja milloin haluat

Nyt voit hemmotella itseäsi uusilla lukukokemuksilla! WYPE on Bonnierin uusi palvelu, joka tarjoaa pääsyn seitsemään eri lehteen älypuhelimella tai tabletilla siellä missä haluat. WYPE kerää kaikki suosikkilehtesi samaan palveluun ja voit pitää lehtesi aina käden ulottuvilla.

Palvelu toimii ilmaisen WYPE-sovelluksen kautta, jonka voit ladata Android-laitteille Google Playsta ja Apple-laitteille Appstoresta. Palvelu toimii myös tietokoneissa ja löytyy osoitteesta wype.fi/portal.

WYPE tarjoaa tiedettä, maantiedettä, historiaa, valokuvausta, kuntoilua, ravintotietoa, tietotekniikkaa, tee se itse -asiaa ja paljon muuta. Sovelluksen kautta voit lukea seuraavia lehtiä: Digikuva, Historia, Kotimikro, Kunto Plus, National Geographic Suomi, Tee itse ja Tieteen Kuvalehti.

Sovelluksen avulla pääset lukemaan kaikkien lehtien tuoreimmat digijulkaisut. Voit lukea lehtiä verkon välityksellä tai ladata ne luettavaksi offline-tilassa vaikkapa matkalukemiseksi.

Palvelu sisältää:

  • Kaikkien lehtien rajattoman lukuoikeuden 12,99 eurolla kuukaudessa
  • Luettavissasi Digikuva, Historia, Kotimikro, Kunto Plus, National Geographic Suomi, Tee itse ja Tieteen Kuvalehti
  • Lue missä ja milloin tahansa
  • Koko perheen lehdet viidelle eri laitteelle
  • Tilaus maksetaan maksukortilla ja veloitetaan automaattisesti joka kuukausi
  • Ensimmäinen kuukausi nyt ilmaiseksi ilman sitoutumuksia

Palvelun normaalihinta on 12,99 euroa kuukaudessa, mutta nyt voit tutustua palveluun kuukauden ajan ilmaiseksi. Ilmaisjakson jälkeen maksat normaalihinnan (12,99 euroa/kk) ellet päätä tilausta sitä ennen.

Mikäli olet jo jonkin Bonnierin lehden tilaaja, voit lukea tilaamasi lehden digiversiota tai voit hankkia muiden lehtien rajattoman käyttöoikeuden vain 3,99 eurolla kuukaudessa.

Näin se toimii:

  1. Luo käyttäjätili ja aloita maksuton kokeilujakso
  2. Lataa ilmainen sovellus Google Play -kaupasta tai Apple Appstoresta
  3. Kirjaudu palveluun tunnuksillasi
  4. Nyt voit lukea ja ladata lehtiäsi

Kokeile WYPE:ä kuukausi ilmaiseksi ilman sitoumuksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram