Uudistunut ET rummuttaa uuden alun puolesta

Julkaistu: 15.10.2015
ET-lehti – Uusia alkuja

 

Suomen suurimman 55+ -median uusi viesti on tässä: Elämä ei lopu 50-, 60-, 70- tai 80-vuotiaana, vaan aina on mahdollisuus uudelle alulle.

"Suomessa siirtyy eläkkeelle koko ajan paremmin koulutettu ja hyväkuntoisempi väki. Silti julkisuudessa puhutaan vain sänkypotilaista tai raihnaisista vanhuksista. On korkea aika vaihtaa asenteita ja ymmärtää, mikä positiivinen voimavara Suomella on 55-plussissaan", ET-lehden päätoimittaja Riitta Korhonen sanoo Sanoman tiedotteessa.

Tutkimusten mukaan 55-65 -vuotiaat suomalaiset ovat kaikkein halukkaimpia oppimaan uutta ja yli 55-vuotiaat kokevat elävänsä elämänsä onnellisinta aikaa.

ET-lehti haluaakin kertoa 55+ -kohderyhmälleen, että uudesta elämänvaiheesta kannattaa ottaa ilo irti ja että elämä on tässä ja nyt. "Nytkun" on paljon parempi vaihtoehto kuin "sitkun". Samalla lehti haluaa näyttää nuoremmille, että vanheneminen on elämänvaihe, jota kannattaa odottaa. Nykypäivän senioreilla kun on aikaa, rahaa ja terveyttä.

Viestiään vahvistaakseen ET on uudistunut. Printtilehti on saanut ulkoasu- ja sisältöpäivityksen ja lehden verkkosivut etlehti.fi uudistui jo aiemmin yhteisöllisempään ja mobiiliystävällisempään suuntaan. Lehdessä uutta on 16-sivuinen Hyvä olo -osio, joka käsittelee hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Viestiä tukee myös humoristinen Sitkun-Nytkun -markkinointikampanja, jonka tarkoituksena on tehdä kolmannesta elämänvaiheesta kadehdittavaa.

ET-brändiin kuuluvat Suomen suurin aikakauslehti ET-lehti, etlehti.fi, ET Terveys ja ET Ristikot.

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi tarjoaa lehtitilaukset pysyvästi loistavaan hintaan. Sivuiltamme löydät parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin luettaviin ja kuunneltaviin julkaisuihin.

Tilaa lehti itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena nyt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram