Wohnen und Garten

Saksalainen inspiraatiolehti Wohnen & Garten tarjoaa kuukausittain hienostuneita vinkkejä niin kotiin kuin puutarhaankin.

Tunteisiin vetoava lähestymistapa, korkealaatuiset valokuvat, reportaaseja, ohjeartikkeleja, sisustusvinkkejä ja inspiroivia reseptejä vieraiden vastaanottamista varten. Tätä kaikkea tarjoaa Saksan johtava kuukausittain ilmestyvä lifestyle-lehti.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Wohnen & Garten logo

Wohnen und Garten (suom. "Koti ja puutarha") on saksalainen kuukausittain ilmestyvä lifestyle-lehti, joka käsittelee nimensä mukaisesti kotiin ja puutarhaan liittyviä asioita.

Nykyään koti ja puutarha ovat monille paikkoja, joihin on mukava vetäytyä, ja siellä vietetty aika koetaan entistä arvokkaampana. Siksi Wohnen & Garten haluaa juhlistaa tunnelmallisia koteja, joissa on helppo viihtyä. Se on inspiraatiolehti, joka tarjoaa ideoita hienostuneen elinympäristön luomiseen. Vahvoja valokuvia sisä- ja ulkotiloista, erilaisista kodeista ja puutarhoista sekä saksalaista vieraanvaraisuutta.

Tyylikkäitä vinkkejä kodin koristeluun, kotiesittelyjä, puutarhasuunnittelua sekä epätavallisia reseptejä juhlatarjoiluun – Wohnen & Garten tarjoaa ihanimpia ideoita hienostuneeseen elämään "klassisella tyylillä".

Miksi Wohnen & Garten?

  • Myynnissä mitattuna Saksan johtava kuukausittain ilmestyvä lifestyle-lehti (IVW II / 2016)
  • 75 % lukijoista säilyttää jokaisen numeron
  • Epätavallinen lukuaika: lukijat ottavat lehden käteen 10 kertaa ja käyttävän yhden numeron lukemiseen 4 tuntia
  • Inspiraatiota kotiisi kerran kuukaudessa

Lehden verkkosivuilta löydät lisää ideoita kotiin ja puutarhaan, hyviä reseptejä, luovia ohjeita ja sisustusvideoita. Kuvayhteisöön voit lisätä omia kuviasi ja jakaa niitä muiden käyttäjien kanssa. Keskustelupalstalla voit kysyä muiden mielipiteitä ja vastata muille. Lehden löydät myös Facebookista.

Kenelle?

Inspiraatiota kotiin ja puutarhaan hakeville

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Hubert Burda Media

Päätoimittaja

Andrea Kögel

Ensimmäinen numero

elokuu 1999

Levikki

231 913 (IVW II/16)

Lukijamäärä

0,80 miljoonaa (ma 16 II)

Lukijaprofiili

81 % naislukijoita, 19 % mieslukijoita

Irtonumero

5,10 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Saksa

Kieli

saksa

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram