Town & Country (UK)

Town & Country (UK) pyrkii olemaan luotetuin, elegantein ja sukkelin aikakauslehti, mitä seurapiireihin, huippumuotiin ja korkeakulttuuriin tulee - tietysti ainutlaatuisella brittiläisellä herkkyydellä.

Mahdollisuus nauttia sekä kaupungin nautinnoista että maaseudun etuoikeuksista on ollut keskeinen osa perinteistä brittiläistä elämää sukupolvien ajan. Town & Country juhlii tasapainoisen olemisen iloja myös tällä suurten muutosten aikakaudella.

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Town & Country (aikaisemmin Home Journal ja The National Press) on kuukausittain ilmestyvä lifestylelehti. Se on vanhin yhtäjaksoisesti ilmestynyt yleisaikakauslehti Yhdysvalloissa. Toukokuussa 2014 Hearst Magazines UK alkoi julkaisemaan Sen brittiläistä versiota.

Lisätiedot

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram