Sudoku Ässä

Sudoku Ässä on suomalaisten sudokulehtien ykkönen!

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti tarjoaa runsaan kokonaisuuden tehtäviä: jokaisessa numerossa on yli 150 helppoa, keskivaikeaa ja visaista sudokua kotimaisilta huippulaatijoilta sekä vähintään 30 erikoissudokua.

Sudoku Ässä nyt kätevässä pokkarikoossa. Rentoa ratkottavaa, haastavia aivopähkinöitä ja runsaasti 100 € palkintotehtäviä – palkinnot yhteensä jopa 900 €.

Viihdy, kehity ja voita!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Sudoku Ässä on suomalainen tehtävälehti, joka ilmestyy kätevässä pokkarikoossa joka toinen kuukausi. Lehteä julkaisee Kolmiokirja Oy.

Jokainen Sudoku Ässän numero sisältää yli 150 helppoa, keskivaikeaa ja visaista sudokua kotimaisilta ammattilaatijoilta.

Perussudokujen lisäksi Sudoku Ässässä on vähintään 30 uutta erikoissudokua, kuten kuviosudoku, hypersudoku, korokesudokut, ruusukesudoku, viistosudoku, kennosudoku ja lähinaapurisudoku.

Sudoku Ässän tehtävissä on rahapalkinnot, jotka voivat olla jopa 900 euroa!

Lehti on irtonumeromyynnissä kautta maan sekä tilattavissa kotiin määräaikais- tai kestotilauksena.

Kenelle?

Kaikille sudokujen ystäville

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Miikka Vuontisjärvi

Lukijaprofiili

59 % naisia, 41 % miehiä

Irtonumero

3,95 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram