Stars on Parade Word Search

Stars on Parade Word Search (aik. Dell's Official Word Search) on yhdysvaltalainen ja englanninkielinen, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä, tehtävälehti.

Lehti on pullollaan kymmeniä erilaisia sanahakuja. Vakituisia tehtäviä ovat muiden muassa tangleword, tail tag, square search, hidden numbers, + and x search, loose letters, square search sekä uusi hauska tehtävä "Throw in a Vowel".

Tehtävissä etsitään sanoja ja ratkotaan tehtäviä eri teemoissa, kuten elokuvat, televisio, urheilu, kirjallisuus, teatteri ja musiikki. Aiheet vaihtelevat Idolsista Oscareihin, Broadwayltä Downtowniin.

Jokaisessa Stars on Parade Word Search -lehden numerossa vähintään 130 sivua viihdyttävää tekemistä.

Erinomainen tehtäväpaketti esimerkiksi opiskelijoille tai kielen harjoitteluun. Terota kynäsi ja valmistaudu pitämään hauskaa!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lisätietoa: pennydellpuzzles.com

Lisätiedot

Kenelle?

Viihteellisten sanahakujen ystäville

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Dell Magazines/Penny Marketing

Päätoimittaja

-

Ensimmäinen numero

-

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram