Soldat & Teknik

Nykyaikaista sotahistoriaa!

Soldat & Teknik on ruotsalainen aikakauslehti, joka käsittelee sotahistoriaa ihmisten näkökulmasta. Se paljastaa teknologiaa sotilasajoneuvojen, lentokoneiden ja laivojen takana. Lue sotilaiden, pilottien ja merimiehien dramaattisia tarinoita ja unohtumattomia muistoja. Tämä lehti on täynnä sotahistoriaa ja modernia maanpuolustusta.

Soldat & Teknik -lehti tilattavissa nyt Suomeen vuoden määräaikaistilauksena (sis. 6 numeroa)!

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Soldat & Teknik -lehden logo

Soldat & Teknik on vuonna 2010 perustettu ruotsalainen sotilastekniikan erikoislehti. Sitä julkaisee Albinsson & Sjöberg -kustantamo kuusi kertaa vuodessa Nostalgia-lehden alajulkaisuna. Lehden toimitus sijaitsee Karlskronassa, Ruotsin merivoimien tukikohdassa.

Soldat & Teknik on lehti kaikille, jotka ovat suorittaneet asepalveluksen ja ovat kiinnostuneet sotahistoriasta. Se keskittyy ihmisiin ja teknologiaan puolustusvoimissa. Lue ajoneuvoista, lentokoneista ja laivoista. Pääpaino on lähiajan historiassa ja toisen maailmansodan jälkeisessä ajassa.

Maavoimat, ilmavoimat ja merivoimat ennen ja nyt. Lehti etsii piilotetut ja unohdetut. Lue teknologiasta sotilasajoneuvojen, -lentokoneiden ja -laivojen takana. Syvällistä taustatietoa, faktoja ja ainutlaatuisia kuvia.

Tapaa harrastajia, jotka vaalivat Ruotsin asevoimia toisen maailmansodan ja kylmän sodan ajoista aina nykypäivään asti. Se tarkastelee, miten nykypäivän maanpuolustus tomii ja antaa käsityksen sotilasteknologiasta. Ruotsi on täynnä ihmisiä, joilla on suhteita armeijaan sekä menneinä aikoina että nykyään. Heidän tarinoitaan voit lukea Soldat & Teknik -lehdestä.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Kaikille sotahistoriasta ja -tekniikasta kiinnostuneille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Förlags AB Albinsson & Sjöberg

Päätoimittaja

Kjell Engström

Ensimmäinen numero

2010

Levikki

6 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

98 % mieslukijoita, 2 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

2000-8309

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram