Soaplife

Soaplife oli saippuasarjoja rakastaville suunnattu aikakauslehti, joka tarjosi enemmän uutisia, enemmän juoruja, enemmän tähtiä ja enemmän kuvia, kuin mikään toinen saippuasarjalehti.

Kahdesti kuussa ilmestyvä Soaplife oli ainutlaatuinen sekoitus uutisia, saippuasarjojen juoruja ja juonenkäänteitä sekä tähtien haastatteluja – kaikista lukijoiden suosikkisarjoista, kuten EastEnders, Emmerdale, Coronation Street ja Hollyoaks.

Soaplifen viimeiseksi numeroksi jäi elokuun 2018 lehti pudonneen levikin johdosta.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Soaplife on joka toinen viikko ilmestyvä brittiläinen saippuasarjoihin erikoistunut aikakauslehti. Se sisältää lähinnä britannialaisten ja australialaisten saippuasarjojen juonenkäänteitä. Lehteä julkaisee Time Inc (ent. IPC Media) ja sen toimitus sijaitsee Lontoossa.

Suosittuja lehdessä käsiteltäviä saippuasarjoja ovat esimerkiksi Coronation Street, EastEnders, Emmerdale, Hollyoaks, Home and Away, Neighbours ja Tohtorit.

Soaplife logo

Soaplife-lehden lyhyt historia

Lehden ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 1999 tarkoituksena julkaista British Soap Awards -palkintoseremonian kuvia, koska sisarlehti What's on TV:ssä ei ollut tarpeeksi tilaa julkaista kaikkia kuvia. Ensimmäisen numeron myyntiluvut olivat vaikuttavat ja toinen numero julkaistiin pian perään. Nykyään Soaplife on Britannian toiseksi myydyin saippuasarjalehti viikoittain ilmestyvän Inside Soapin jälkeen.

Lehden päätoimittaja on Hellen Gardner. Soaplife julkaisee GMTV-kanavan uutisia ja juoruja, saippuasarjojen juonenkäänteitä, lukijoiden näkemyksiä ja kilpailuja.

Soaplife on osa IPC Median (nyk. Time Inc. UK) tv-lehtiperhettä, johon kuuluvat myös What's on TV, TV & Satellite Week ja TV Times sekä aiemmin myös TV Easy.

Lisätietoa: Wikipedia

Kenelle?

Saippuasarjojen ystäville

Ilmestyy

26 numeroa vuodessa

Julkaisija

Time Inc. UK

Päätoimittaja

Hellen Gardner

Ensimmäinen numero

kesäkuussa 1999

Levikki

51 428 (ABC 2015)

Lukijamäärä

267 000 (ABC 2015)

Lukijaprofiili

Lukijoiden mediaani-ikä 33 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1466-6081

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram