Sielunpeili

Sielunpeili on henkistä hyvinvointia käsittelevä aikakauslehti, joka avaa polun sisäiseen maailmaasi ja tarjoaa konkreettisia työkaluja sisäisen kasvun tueksi. Lehden ajatuksena on, että maailma ja ihmiset peilaavat meille sieluamme.

Sielunpeilin artikkelit käsittelevät sisäistä kasvua, myönteistä ajattelua, ajatuksenvoimaa ja itsensä hyväksymistä. Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Katso Sielunpeili-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Sielunpeili-lehden logo ja päivänkakkaroita

Sielunpeili on henkisen hyvinvoinnin erikoislehti, joka tarjoaa konkreettisia työkaluja sisäisen kasvun tueksi. Lehti avaa polun sisäiseen maailmaasi ja tarjoaa tietoa kasvaaksesi ihmisenä kohti tasapainoa ja sisäistä rauhaa. Sielunpeiliä julkaisee Karprint ja sen päätoimittaja on Reetta Ahola. Lehden painos on noin 23 000 kappaletta/numero. Sitä on julkaistu vuodesta 2008 lähtien.

Polku sisäiseen maailmaasi

Sielunpeili on polku sisäiseen maailmaasi. Lehden ydinajatus on, että maailma ja ihmiset peilaavat meille sieluamme. Se tarjoaa työkaluja kohdata itsesi henkisenä olentona, jonka päämääränä on oivaltaa elämän syvemmät haasteet sekä kohdata itsesi ja muut ruohonjuuritasolla.

Lehti tarkastelee ihmisen henkistä hyvinvointia vaihtoehtonäkökulmista. Sen aihealueita ovat sisäinen kasvu, myönteinen ajattelu, ajatuksenvoima, tunteiden kohtaaminen, rakkaudelle antautuminen sekä itsensä hyväksyminen. Lisäksi lehdessä käsitellään selvänäkemistä, parapsykologiaa sekä selittämättömiä ja yli-inhimillisiä tapahtumia.

Kustantaja Karprintin sivuilla voit tutustua valikoituihin artikkeleihin lehden viimeisimmästä numerosta. Sivuilta löydät myös mediakortin, joka sisältää ilmestymispäivämäärät ja teemat 2023.

Sielunpeili on irtomyynnissä R-kioskeilla ja Lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena koko vuodeksi.

Esimerkiksi vuonna 2017 lehden teemoja ovat:

  • Valon voima. Erityisherkkyys. Voimaeläin. Henkisen kasvun yhdistys. Astrologin palsta.
  • Kukkien kieli. Virtaa lehtivihreästä. Enkelit.
  • Taide henkisyyden ilmentymänä. Keijut.
  • Tarot. Yksisarviset. Sielukas pukeutuminen. Kurssit ja tapahtumat.
  • Seksuaalisuus. Aistillisia iloja. Sielukas sisustaminen.
  • Musiikki tunteiden tulkkina. Eläinkommunikaatio.
  • Surukyyneleistä helmiä. Anteeksianto. Saunan henget, tontut ja maahiset.
  • Voimaannuttava tanssi. Atlantiksen arvoitus. Kuu.

Kuva: Sielunpeilin Facebook-sivut.

Kenelle?

Sisäisen maailman etsijöille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Reetta Ahola

Ensimmäinen numero

2008

Lukijamäärä

23 000

Lukijaprofiili

87 % naisia, 13 % miehiä

Irtonumero

7,10 € (Lehtipiste)

ISSN

1798-2642

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram