Sew Today

Sew Today on yksinkertaisesti Britannian paras kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti kaikille ompeluun ja muotiin hurahtaneille. Tämä maailmankuulu kaikkien muotitietoisten ompelijoiden auktoriteetti tarjoaa kaikki sesongin kankaat, värit, uusimmat laitteet, kirjat ja ompelutarvikkeet. Lisäksi Sew Today -lehti sisältää asiantuntijoiden artikkeleja ompelutekniikoista, tyyliohjeita, osto-oppaita, kilpailuja ja paljon muuta.

Sew Today esittelee ompelukaavoja ja -malleja muun muassa sellaisilta nimiltä kuin McCall's, Butterick, Kwik Sew ja Vogue. Se on ainoa lehti, joka tuo ompelumallit tarjolle suoraan catwalk-kokoelmista maailman johtavilta designereilta, kuten Donna Karan, Anna Sui, Ungaro, Issey Miyake, Givenchy, Montana, Marc Jacobs, Bellville Sassoon ja Vera Wang.

Sew Today on ehdoton ompelulehti kaikille ompelun harrastajille kuin ammattilaisillekin, mutta yhtä helposti myös amatöörien lähestyttävissä.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Lisätiedot

Kenelle?

Kaikille ompeluharrastajille

Ilmestyy

10 kertaa vuodessa

Lukijaprofiili

Lukijoiden suurin ikäryhmä 24–65 -vuotiaat

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnisä Suomessa

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram