SenioriTerveys

SenioriTerveys kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä seniorikansalaisten kokonaisvaltaista terveyttä käsittelevä aikakauslehti.

SenioriTerveyden artikkelit käsittelevät koko ihmiskehoa, psyykkistä ja sosiaalista terveyttä sekä seksuaalisuutta. Joka numero sisältää mielenkiintoisia artikkeleja yhteiskunnasta, liikunnasta ja kulttuurista.

Lehti välittää ajankohtaisia uutisia terveydestä sekä kertoo julkisuuden henkilöiden ja tavallisten ihmisten selviytymistarinoita.

Katso SenioriTerveys-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

SenioriTerveys-lehden logo

SenioriTerveys on senioreille suunnattu suomalainen aikakauslehti, joka käsittelee kokonaisvaltaisesti seniori-ikäisten terveysasioita ja terveyteen vaikuttavia yhteiskunnallisia asioita. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 2011 ja sen päätoimittajana toimii Juha Ahola. Lehteä julkaisee Karprint.

Ajankohtaista tietoa suomalaisten terveydestä

SenioriTerveys välittää ajankohtaista asiaa yhdestä yhteiskuntamme merkittävimmistä kysymyksistä: suomalaisten senioreiden terveydestä. Lehden aiheet käsittelevät koko ihmiskehoa päästä varpaisiin sekä psyykkistä ja sosiaalista terveyttä, unohtamatta myöskään seksuaalisuutta, mikä on monelle edelleen tärkeä elämän osa-alue. Jokaisessa lehdessä on sopivassa suhteessa juttuja myös yhteiskunnasta, kauneudesta, liikunnasta ja kulttuurista.

Lehti sisältää terveysuutisia, selviytymistarinoita sekä paljon muuta asiaa muun muassa sydänterveydestä, yhteiskunnasta, minuudesta ja harrastuksista.

SenioriTerveyden lukijat ovat aktiivisia aikuisia, jotka etsivät jatkuvasti uutta tietoa terveydestä, hyvinvoinnista, matkustelusta ja kuntoilusta. Lehden lukijoita yhdistää halu oppia jatkuvasti uutta.

Esimerkiksi vuonna 2017 lehden teemoja olivat:

  • Matkailu ja kulttuuri. Diabetes. Kasvaimet. Verenpaine. Eläkkeelle jääminen.
  • Kuolema, hautaus ja testamentti. Silmäsairaudet. Hengityselinterveys. Kolesteroli.
  • Ihon ja hiusten terveys. Korvat, nenä ja kurkku. Tasapaino. Kodin esteettömyys. Musiikkiterapia.
  • Virtsatieterveys. Hyvä uni. Verensokeri. Kulttuuri. Turvallinen asuminen.
  • Sydän- ja verisuoniterveys. Hampaat. Aivot. Gynekologiset ja urologiset terveysongelmat.
  • Tuki- ja liikuntaelinten terveys. Suolisto ja vatsa. Painonhallinta. Turvallinen liikkuminen. Potenssi.
  • Terapeuttiset käsityöt. Aivohalvaukset. Aivoverenvuodot. Alkoholi.
  • Lihaskunto-, tasapaino- ja voimaharjoittelu. Muistisairaudet ja perimä. Talviliikunta.

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä ja R-kioskeilla sekä tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena koko vuodeksi. Ilmestymispäivät 2023 löydät uusimmasta mediakortista (pdf, karprint.fi).

Kuva: Lehden Facebook-sivu.

Kenelle?

Omasta terveydestään kiinnostuneille senioreille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Juha Ahola

Ensimmäinen numero

2011

Lukijamäärä

n. 55 000

Irtonumero

5,50 € (Lehtipiste)

ISSN

2242-0614

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram