Scooby-Doo

Scooby-Doo on kaikkialla maailmassa tunnettu hullunhauska koira, jonka oma lehti on täynnä sarjakuvia ja askartelua. Sarjakuvat ovat täynnä koiran ja sen ystävien jännittäviä ja hauskoja salapoliisitarinoita.

Kerran kuussa eli 12 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti sopii 4-9 -vuotiaille lapsille. Lehden joka numeron mukana tulee hauska lelu.

Hyppää siis Scooby-Doon ja hänen jenginsä mukaan jännittävien kummitusjahtien ja mysteerin pariin!

Kuvaus

Scooby-Doo

Scooby-Doo on koira, jolla on faneja kaikkialla maailmassa. Sen ikioma lehti sisältää sekä jännittäviä sarjakuvia että hauskoja askartelutehtäviä.

Scooby-Doo esiintyi ensimmäisen kerran omassa TV-sarjassaan vuonna 1969 ja on sen jälkeen ehtinyt esiintymään lukuisissa TV-sarjoissa, kokopitkissä elokuvissa ja sarjakuvissa yhdessä mysteereitä ratkovan jenginsä kanssa.

Scooby-Doon sarjakuvat kertovat koirasta ja sen kavereista, jotka säheltävät kuin viimeistää päivää. Missä tahansa Scooby-Doo onkin, niin siellä tapahtuu takuulla jotain odottamatonta. Salsapoliisit nuuskivat joka nurkan ja tietävät, ettei kaikki ole aina sitä miltä se näyttää.

Lehti täynnä jännittävää, hauskaa menoa ja meininkiä sekä muuta kekseliästä sisältöä. Joka numeron mukana tulee siisti lelu. Scooby-Doosta ilmestyy 12 numeroa/vuosi.

Huom! Lehti on tilattavissa Suomeen määräaikaistilauksena, joka sisältää 8 numeroa. Tilauksen laskuttaa ruotsalainen kustantaja Egmont Tidskrifter AB ja ensimmäisen lehden toimitusaika on noin 4-6 viikkoa.

Kuva: Youtube

Lisätiedot

Kenelle?

6-12 -vuotiaille lapsille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing Kids AB

Päätoimittaja

-

Ensimmäinen numero

2005

Levikki

19 500 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

69 % poikia, 31 % tyttöjä

Irtonumero

7,60 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram