Sailing Today

Sailing Today on brittiläinen kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti purjehtijoille, joiden purjehdusrakkaus vie heidät ympäri Britanniaa, Englannin kanaaliin ja kaukaisempien kohteiden sinisille vesille.

Lehti tarjoaa runsaasti käytännön neuvoja sekä dynaamisen yhdistelmän veneiden, laitteiden ja varusteiden arvosteluja, testejä ja uutisia. Sailing Today on kokonaan purjehtijoiden purjehtijoille kirjoittama lehti. Jo perustamisestaan lähtien vuodesta 1997 on sillä ollut sinetöity maine olennaisen purjehdustiedon ja -neuvojen tarjoajana.

Sailing Today -lehti tilattavissa nyt Suomeen kaikilla laitteilla toimivana ja vesillä mukana kulkevana digilehtenä!

Kuvaus

Sailing Today -lehden logo

Sailing Today on brittiläinen, kuukausittain ilmestyvä purjehduslehti, jota julkaisee Chelsea Magazine Company. Se on inspiroinut seikkailunhaluisia purjehtijoita toteuttamaan unelmiaan jo lähes 20 vuoden ajan.

Korkealaatuinen lehti sisältää kiinnostavan sekoituksen purjehdustarinoita, uusimpien veneiden testejä, satamaoppaita, haastatteluja kulissien takaa sekä asiantuntijoiden vinkkejä parhaisiin varusteisiin. Se on korvaamaton ja viihdyttävä resurssi kaikille purjehtijoille.

Suurin osa lehden lukijoista omistaa oman veneen tai suunnittelee uuden hankkimista. Lehti tarjoaa arvokasta tietoa sekä huippuluokan purjeveneistä edullisempiin, mutta hinta-laatusuhteeltaan parhaisiin vaihtoehtoihin. Se kertoo myös maailman houkuttelevimmat purjehduskohteet.

Sailing Today auttaa lukijoitaan purjehtimaan paremmin valtuuttamalla joitakin tunnetuimpia merimiestaidon nimiä antamaan neuvoja ja käytännön vinkkejä kaikkeen mahdolliseen merisään ymmärtämisestä spinaakkerin trimmaukseen.

Lehti tietää, että lukijat ovat kiinnostuneita uusimmista laitteista ja varusteista. Sen tavoitteena on auttaa heitä perehtymään niihin tarkemmin ja tekemään mahdollisimman hyviä ostopäätöksiä. Sailing Today on ylpeä vaativista testeistään, jossa toimittajat ja muut asiantuntijat laittavat uudet veneet kovimmilleen ja vertailevat parhaat varusteet joka kuukausi.

Sailing Today on kokonaan purjehtijoiden purjehtijoille tekemä lehti. Se innostaa lukijoita saamaan enemmän irti intohimoisesta purjehdusharrastuksestaan saavuttamalla asettamansa tavoitteet ja jopa ylittämällä ne.

Mene pidemmälle. Purjehdi paremmin. Inspiroidu.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Purjehtijoille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Chelsea Magazine Company Ltd

Päätoimittaja

Sam Fortescue

Ensimmäinen numero

1997

Lukijamäärä

yli 30 000 (Media Pack 2016)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0044-000

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram