RUM Interiør & Design

RUM Interiør & Design on tanskalainen sisustuslehti kansainvälisellä kosketuksella.

Haluatko pitää sormesi sisustustamisen pulssilla ja hemmotella itseäsi ainutlaatuisilla sisustusreportaaseilla ympäri maailmaa, joissa yhdistyvät persoonallisuus ja sielukkuus? Siinä tapauksessa RUM on lehti juuri sinulle!

Saat uusimmat kansainväliset trendit, hyviä ideoita niiden käyttämiseen omassa kodissasi sekä tietoa mistä löytää tuotteet. Lisäksi jännittäviä uutisia designista, sisustuksesta, taiteesta, kirjoista ja ostopaikoista.

Kuukausittain ilmestyvä RUM Interiør & Design tilattavissa nyt myös Suomeen vuoden määräaikaistilauksena!

Kuvaus

RUM Interiør & Design (myös pelkkä RUM) on tanskalainen kuukausittain ilmestyvä sisustuslehti. Sen perusti Mette Barford, joka halusi käyttää elinikäisen intohimonsa designia kohtaan kansainvälisen lehden luomiseen. Nykyään lehti on saatavilla yli 20 maassa, mutta valitettavasti ei vielä Suomessa.

RUM on tyylin, designin ja arkkitehtuurin johtava asiantuntija – brändi, johon muita verrataan. Sillä on skandinaaviset juuret, mutta maailmanlaajuinen ulottuvuus. Se seuraa trendejä ja suuntauksia, mutta säilyttää fokuksensa tanskalaisissa ja kansainvälisissä designperinteessä.

Se matkustaa maailman ympäri etsimässä ainutlaatuisia koteja, joilla on historiaa, persoonallisuutta ja tyyliä. Se haastattelee merkittäviä, tunnustettuja ja lupaavia suunnittelija, sekä luo henkilökuvia alan todellisista ikoneista ja yrityksistä.

RUM työskentelee yhdessä maailman parhaiden ja kuuluisimpien valokuvaajien, stylistien ja kirjoittajien kanssa, jotka yhdessä luovat lehdelle ainutlaatuista estetiikkaa.

Viime vuosina lehti on kasvanut huomattavasti. Pohjoismainen elämäntapa ja skandinaaviset muotoiluperinteet ovat saaneet lukijoiden kaikkialta maailmasta katsomaan Tanskaan päin. Tällä on ollut erittäin myönteinen vaikutus RUM Interiør & Design -lehden lukijamäärän kasvuun.

RUM on halunnut vastata kasvavaan kysyntään ja aikoo alkaa julkaisemaan myös kansainväliseen levitykseen tarkoitettua englanninkielistä versiota.

UPEITA KOTEJA

Rum vie lukijat kuukausittain superinspiroiviin ja hämmästyttäviin koteihin, joissa on sekä persoonallisuutta että nykyisiä trendejä.

Kurkista tanskalaisiin ja kansainvälisiin koteihin. Löydä ideoita, miten omaksut tyylejä omassa kodissasi.

JOTAIN HYVÄÄ LUETTAVAA

Eksklusiivisia kuumimpien suunnittelijoiden haastatteluja, designikonien muotokuvia, uutisia kirjoista ja näyttelyistä, matkakohteita, arkkitehtuuria ja asumisen trendejä.

Rum tarjoaa kuukausittain runsaasti luettavaa siitä, mitä tapahtuu muotoilun ja kulttuurin saralla.

SHOPPAILUA

Merkittävimmät sisustustrendit, uusia huonekaluja ja lisävarusteita. Rum tarjoaa kuukausittain designuutisia, shoppailuvinkkejä ja vinkkejä kaikkien kotien sisustukseen.

Katso myös:

Lisätiedot

Kenelle?

Skandinavisella tyylillä sisustaville

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing

Päätoimittaja

Mette Barfod

Ensimmäinen numero

2008

Levikki

25 000

Lukijamäärä

78 000 (Index Danmark/Gallup 1. halvår 2016)

Lukijaprofiili

65 % naislukijoita, 35 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Tanska

Kieli

tanska

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram