Road & Track

Road & Track on Yhdysvaltain pisimpään ilmestynyt ja luotettavin autolehti. Se on suunnattu intohimoisille autoharrastajille, jotka ovat kiinnostuneita uusimmista malleista, alan uutisista ja autonäyttelyistä. Lehti on erinomainen sekoitus monipuolisia artikkeleja, teknisiä tietoa, vintage-autoja ja moottoriurheilua.

Road & Track on koeajojen edelläkävijä. Sen autotestit ja autojen vertailutestit yhdistettynä teknisesti tarkkaan dataan tekevät siitä alan huipun, johon muita medioita vertaillaan. Road & Track keskittyy suoritusperusteisiin ajoneuvoihin, urheiluautoihin ja henkilöautoihin, jotka ovat ennen kaikkea hauskoja ajaa.

Lehti tilattavissa nyt kaikilla laitteilla toimivana digilehtenä!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Road & Track logo

Road & Track (R&T) on amerikkalainen autolehti. Se ilmestyy kuukausittain ja sen omistaa Hearst Magazines. Lehden päätoimitus sijaitsee Ann Arborissa, Michiganissa.

Lehden perustivat kaksi kaverusta, Wilfred H. Brehaut Jr. ja Joseph S. Fennessy, New Yorkissa vuonna 1947. Alkuvuosinaan kuudesti vuodessa ilmestynyt lehti oli aluksi vaikeuksissa. Vuonna 1952 vakiokirjoittaja John Bondista tuli lehden omistaja, mikä johti lehden myynnin kasvuun aina vuoteen 1972 asti, jolloin lehti myytiin CBS Publicationsille. Vuonna 1988 lehti siityi Hachette Filipacchi Median omistukseen.

Lokakuussa 2008 Matt DeLorenzosta tuli lehden päätoimittaja. Hän seurasi tehtävässä Thos L. Bryantia, joka oli ollut tehtävässä 20 vuotta. Hearst Magazines osti lehden vuonna 2011. Seuraavana vuonna Larry Websteristä tuli päätoimittaja ja DeLorenzo tuli neuvonantaja.

Vuonna 2004 lehti lanseerasi uuden Speed-lehden, joka keskittyi autojen virittämiseen ja säätämiseen eli tuningiin. Helmikuussa 2006 ilmoitettiin, että lehti ilmestyy jatkossa vain verkkojulkaisuna.

Helmikuussa 2016 lehden uudeksi päätoimittajaksi nimitettiin Kim Wolfkill.

Lehden sisältö

Road & Track keskittyy sekä tuotanto- että kilpa-autoihin. Lehteen ovat kirjoittaneet monet kilpa-ajajat, kuten Paul Frère ja F1-mestari Phil Hill, sekä monet muut moottoriurheilun asiantuntijat, kuten McLarenin F1-tallin suunnittelija Gordon Murray.

Kuten monet muutkin autolehdet, Road & Track julkaisi aikaisemmin Top 10 -listauksia, mutta ei ole tehnyt niin enää vuosiin.

Lehden nimessä oleva tyylitelty ja tavaramerkitty &-merkki on myös kuukausittain lehdessä julkaistavan artikkelin nimi, jossa esitellään tulevaisuuden autojen uusimpia kehitystuloksia ja prototyyppejä. Muita lehden vakiopalstoja ovat:

  • Road Tests – autojen koeajot
  • Drives – uusia vakio- ja tuotantoautoja
  • Technology Insights – teknologian oivalluksia
  • Tech Tidbits – teknisiä makupaloja

Lisäksi päätoimittajalla (Matt DeLorenzo), tekniikkatoimittaja (Dennis Simanaitis), kansainvälisellä toimittaja (Sam Mitani) ja kiertävällä toimittajalla (Peter Eagan) on kaikilla omat kuukausittaisen kolumninsa lehdessä.

Lisätietoa lehdestä ja sosiaalisen median kanavat:

Lisätiedot

Kenelle?

Autointoilijoille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa, joista 2 on kaksoisnumeroa

Julkaisija

Hearst Magazines

Päätoimittaja

Kim Wolfkill

Ensimmäinen numero

kesäkuussa 1947

Levikki

609 278 (AAM 2015), joista tilaajia 93,5 %

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

95,5 % mieslukijoita, 4,5 % naislukijoita, lukijoiden mediaani-ikä 47,8 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0035-7189

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram