RiDE Magazine

Brittiläinen RiDE on moottoripyörälehtien mestari – tämän lehden joka numero tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen tuotetestejä, vinkkejä uusien ja vanhojen pyörien ostamiseen, how to -oppaita ja korjaustietoa, jotka auttavat saamaan enemmän irti moottoripyörästäsi.

Intohimoisten moottoripyöräharrastajien tekemä lehti on täynnä asiantuntijoiden neuvoja moottoripyöristä, varusteista ja tekniikoista, yksityiskohtaisia reitti- ja matkaideoita sekä paljon muuta mitä aito moottoripyöräilijä tarvitsee.

RiDE-lehti tilattavissa nyt Suomeen painettuna lehtenä tai digitaalisena lehtenä!

Kuvaus

RiDE moottoripyörälehti logo

RiDE on brittiläinen kuukausittain ilmestyvä moottoripyörälehti, jota julkaisee Bauer Consumer Media. Lehti kutsuu itseään "Britannian hyödyllisimmäksi moottoripyörälehdeksi", joka auttaa sinua saamaan enemmän irti moottoripyörästäsi.

Intohimoista harrastajien tekemä RiDE on täynnä asiantuntijoiden neuvoja moottoripyöristä, varusteista, tekniikasta ja reiteistä. Lehti sisältää syvällisiä tuotetestejä, ostajan oppaita, tietestejä sekä kaikkea tietoa ja osaamista, mitä jokainen varteenotettava moottoripyöräilijä tarvitsee.

Lehti puhuu suoraan lukijoilleen heidän elämästään moottoripyörän kanssa käyttämällä hyväksi asiantuntemustaan ja ohjaamalla heidän lähemmäksi oikeita valintoja.

Britannian ainoana kuukausittain ilmestyvänä mp-lehtenä RiDE auttaa sinua saamaan moottoripyöräsi ulos yksityiskohtaisten reitti- ja matkaideoiden sekä lehden että vuosittain ilmestyvien lisälehtien kautta.

Lehden joka numerosta löydät:

  • Ainutlaatuisen valikoiman tuotetestejä.
  • Vinkkejä uuden ja vanhan pyörän hankintaan.
  • How to -oppaita ja korjaustietoa.
  • Koeajoja ja paljon paljon muuta...

Näin tilaat lehden:

  1. Siirry kustantajan verkkokauppaan katso tarjous -linkistä.
  2. Valitse painettu lehti, digitaalinen lehti tai yhdistelmätilaus, joka sisältää molemmat lehdet.
  3. Valitse toimitusmaaksi Suomi.
  4. Valitse tilaatko itselle vai lahjaksi.
  5. Valitse kestotilaus (continuous) tai määräaikaistilaus (annual) sekä maksutapa.
  6. Siirrä tuote ostoskoriin ja siirry kassalle.

Maksa tilaus valintasi mukaan joko Visa- tai MasterCard-luottokortilla tai PayPalilla.

Digilehti on luettavissa Applen AppStoresta tai Google Storesta ladattavilla sovelluksilla. Digilehteä voi lukea kaikilla iOS- ja Android-laitteilla.

Painettu lehti lähetetään Britanniasta lentopostina ja toimitusajat riippuvat palveluntarjoajista matkan varrella. Toimitusaika muualle Eurooppaan on yleensä 3-5 päivää lehden ilmestymisestä.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Moottoripyöräilijöille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bauer Consumer Media Ltd

Päätoimittaja

Colin Overland

Levikki

34 638 (printti+digi, ABC 2015)

Lukijamäärä

186 000 (NRS 2015)

Lukijaprofiili

94 % mieslukijoita, 6 % naislukijoita, lukijoiden keski-ikä 48 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1360-3507

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram