RCM&E

Jos rakastat lennokkien rakentamista ja lennättämistä, on Britannian suurin ja myydyin RC-lehti RCM&E lehti juuri sinulle. Se on lehti, jolla on myös laaja kansainvälinen lukijakunta.

13 kertaa vuodessa ilmestyvä RCM&E:n jokainen numero sisältää hyödyllistä tietoa omien taitojen kehittämiseen; rakennusohjeita, mielenkiintoisia artikkeleja, rakennussarjojen arvosteluja, sekä ammattilaisten ohjeita ja vinkkejä rakenteluun ja lennättämiseen.

RCM&E on tilattavissa Suomeen kotiin asti kannettuna vuoden määräaikaistilauksena!

Kuvaus

RCM&E-lehden logo

Radio Control Models and Electronics eli RCM&E on brittiläinen, 13 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka on ilmestynyt toukokuusta 1960 lähtien. Se on kasvanut Britannian suurimmaksi ja eniten myydyksi RC-julkaisuksi, jolla on myös laaja kansainvälinen lukijakunta. Lehden nykyinen päätoimittaja on David Ashby. Pohjois-Amerikassa se ilmestyy nimellä R/C Model Aeroplane.

RCM&E on lehti, jota käytetään RC-harrastuksen artikkelien ja valokuvien vertailukohtana. Lehti sisältää laajoja arvosteluja, informatiivisia artikkeleja ja mielipidekolumneja useilta tunnetuilta toimittajilta. Jokaisessa lehden numerossa on myös ilmainen korkealaatuinen suunnitelma ja sitä täydentävä rakennusartikkeli.

Lehti sisältää monenlaista tietoa moottorin valinnasta lennokkien ilma-akrobatiaan ja se soveltuu kaikille, jotka nauttivat radio-ohjattavista pienoismalleista ja rakentelusta. Lehdessä on paljon käytännöllisiä ohjeita ja vinkkejä, helposti luettavia oppaita sekä viihdyttäviä kommentteja kokeneilta asiantuntijoilta.

Lehden verkkosivusto www.modelflying.co.uk perustettiin vuonna 2006 ja siitä on nopeasti kasvanut suurin ja ystävällisin brittiläinen lennokkiyhteisö yli 35 000 käyttäjällään. Suositun keskustelupalstan lisäksi sivuilta löytyy ilmaisia artikkeleja, ilmoituksia, oppaita, arvosteluja, valokuvia, digitaalinen lehtiarkisto tilaajille ja paljon muuta.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

RC-lennokkien harrastajille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

MyTimeMedia Ltd

Päätoimittaja

David Ashby

Ensimmäinen numero

toukokuussa 1960

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0269-8307

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram