Österbottens Tidning

Mistä puhutte töissä tai kun tapaat jonkun tutun kaupungilla? Monet spontaanit keskustelut perustuvat siihen, mitä on lukenut sanomalehdessä.

Österbottens Tidning eli ÖT on Pohjanmaan ruotsinkielisillä alueilla ilmestyvä ruotsinkielinen sanomalehti, joka pitää sinut ajan tasalla tärkeimmistä keskustelunaiheista.

ÖT tilattavissa nyt kotiin kannettuna painettuna tai digitaalisena versiona 3 kuukauden tilausjaksolla. Lehti ilmestyy kuudesti viikossa (ti-su).

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Österbottens Tidning -sanomalehden logo

Österbottens Tidning (ÖT) on Pohjanmaan pohjoisosissa ilmestyvä ruotsinkielinen sanomalehti. Se syntyi, kun Pietarsaaressa ilmestynyt Jakobstads Tidning ja Kokkolassa ilmestynyt Österbottningen yhdistyivät toukokuussa 2008.

Österbottens Tidning ilmestyy kuusi kertaa viikossa (tiistaista sunnuntaihin). Sen levikkialue ulottuu Kokkolasta Uuteenkaarlepyyhyn. Lehden levikki on yli 13 000 kappaletta ja se ilmestyy tabloid-kokoisena helmikuusta 2014 lähtien. Lehden päätoimittaja on Sonja Finholm.

Lehti sisältää kotimaan ja ulkomaan uutisia sekä paikallisuutisia Pietarsaaren, Kokkolan, Kruunupyyn, Luodon, Uusikaarlepyyn ja Pedersören alueilta. Lisäksi siinä on juttuja viihteestä, kulttuurista, taloudesta, lifestylestä sekä mielipidepalstoja.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Pohjanmaan pohjoisosien ajankohtaisia asioita seuraaville

Ilmestyy

304 numeroa vuodessa (ti-su)

Julkaisija

HSS Media Ab

Päätoimittaja

Sonja Finholm

Ensimmäinen numero

2008

Levikki

13 817 (LT 2013)

Irtonumero

3,00 € (Lehtipiste)

ISSN

1791-5492

Maa

Suomi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram