OMjooga

OMjooga on vuonna 2017 aloittanut piristävä lehtiuutuus, joka käsittelee tuhansien vuosien aikana kehittynyttä, ihmisten kehoa ja mieltä huoltanutta joogaa.

Joogan suosio on kasvanut modernin kiireisen elämänrytmin keskellä, sillä yhä useammalla on tarve pysähtyä hetkeksi ja nauttia. OMjooga on lehti, joka tarjoaa vastapainoa arjen stressille.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä lehdessä keskitytään kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Se on täynnä avaavia ja vahvistavia harjoituksia, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogaajille. Kiinnostavien ohjeiden ja ajankohtaisen informaation avulla on helppo lähteä matkalle joogan maailmaan!

OMjooga ei ole tällä hetkellä tilattavissa. Hae omasi lehtipisteestä!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

OMjooga-lehden logo

OMjooga on joogaa käsittelevä harrastelehti, jota julkaisee oululainen Kolmiokirja. Se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, noin joka toinen kuukausi.

Nykypäivän hektisessä elämässä voi olla joskus hyvä pysähtyä ja keskittyä vain omaan kehoon ja olemassa oloon. Rentoutumiseen paras väline on jooga ja uusi OMjooga on lehti, joka auttaa sinua löytämään sisäisen minäsi.

Oletpa sitten vasta innostunut joogasta tai harrastanut lajia jo pidempään, on OMjooga lehti juuri sinulle. Jooga kehittää sekä kehon että mielen hyvinvointia ja sen säännöllinen harrastaminen vahvistaa ja notkistaa kehoa sekä poistaa stressiä.

OMjooga on lehti, joka opastaa tekemään joogaliikkeet ja liikesarjat oikein sekä löytämään oikean hengistystahdin. Lisäksi lehdessä on runsaasti mielenkiintoista luettavaa esimerkiksi joogan terveysvaikutuksista. Se on erinomainen apu nykyaikaisen työn aiheuttamiin selkäkipuihin.

Lehti tarkastelee joogaa yllättävistä näkökulmista ja tarjoaa ajankohtaista tietoa joogan maailmasta. Tiesitkö, että on olemassa esimerkiksi saunajooga ja musiikkijooga?

Se vie lukijat mukanaan joogatapahtumiin ja joogamatkoille ympäri maailmaa, toinen toistaan kiehtovampiin kohteisiin.

Lehden mukana pääset osallistumaan 360º Jooga -akatemian vuorovaikutteisille oppitunneille ja saat opastusta asiantuntevilta joogaohjaajilta ympäri maailmaa.

Lisätiedot

Kenelle?

Joogan harrastajille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Päivi Kangasniemi

Ensimmäinen numero

11.7.2017

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram