Oma Koti Kullan Kallis

Oma Koti Kullan Kallis on sisustuslehti heille, jotka haaveilevat viihtyisästä ja toimivasta kodista, ja jotka pitävät itse tekemisestä.

Lehti tarjoaa paljon uusia ideoita ja fiksuja tuotteita. Se esittelee viihtyisiä koteja ja kesäasuntoja, joista voit poimia inspiraatiota sekä antaa käytännöllisiä tee itse -ohjeita, joilla rakennat uutta kotiisi.

Lehti sisältää myös arvokasta hyötytietoa, kuten uusimmat sisustustrendit, tuoteuutuudet ja esimerkkejä onnistuneista uudistuksista.

Katso Suomen paras Oma Koti Kullan Kallis -lehden tarjous alta ja tilaa inspiroiva sisustuslehti nyt kampanjahintaan!

Kuvaus

Oma Koti Kullan Kallis on nimensä mukaisesti lehti kodikkaan kodin laittamisesta. Lehteä julkaisee Plaza Publishing Group Oy yhteistyössä Vitosmedian kanssa ja sen päätoimittaja on Minna Pajamies.

Lehti tarjoaa uusia ideoita, yllättäviä yhdistelmiä ja fiksuja tuotteita kaikille käytännöllisille kodinsisustajille. Lehdestä saat myös parhaat vinkit unelmien toteuttamiseen ja kotona harrastamiseen.

Haaveiletko viihtyisästä kodista? Nautitko kotona puuhailusta ja itse tekemisestä? Oma Koti Kullan Kallis -lehdestä poimit helposti omaan tyyliisi sopivat ideat. Saat myös tee itse -ohjeita, joiden avulla rakennat uutta kotiisi ja nautit upeista lopputuloksista.

Lehti auttaa ja neuvoo kaikessa asumiseen liittyvässä. Se vierailee kauniissa, kekseliäissä, käytännöllisissä ja persoonallisissa kodeissa Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi se esittelee toimivat kakkoskodit, perinteiset kesämökit ja lumoavat puutarhat.

Sisustuslehti esittelee kiinnostavimmat remonttiratkaisut, raikkaimmat toteutukset ja niin pienet kuin suuretkin sisustusideat. Lisäksi se sisältää myös selkeitä ja kattavia tee se itse -ohjeita, nikkarointi- ja vihervinkkejä sekä ostosideoita. Lehden vinkeillä onnistut muuntamaan huoneet toimisiksi tiloiksi sekä tekemään kodistasi toimivan ja viihtyisän - pienelläkin budjetilla.

Ajankohtaisissa teemoissa annetaan paljon arvokasta hyötytietoa, uusimmat trendit, tuoteuutuudet sekä esimerkkejä onnistuneista remontoinneista. Lehdessä käsitellään muun muassa keittiön, kylpyhuoneen, kodintekniikan, talotekniikan, lämmityksen uudistuksia sekä kodin pikkuaskareita, kuten maalaamista ja tapetointia.

Oma Koti Kullan Kallis on aikaansaava, inspiroiva, kekseliäs, käytännöllinen ja persoonallinen sisustuslehti. Se ilmestyy Ruotsissa nimellä Hem ljuva hem.

Lisätiedot

Kenelle?

Käytännöllisille kodinsisustajille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa (2016)

Julkaisija

Vitosmedia Oy/Plaza Publishing Group Oy

Päätoimittaja

Minna Pajamies

Ensimmäinen numero

2007

Levikki

34 000 (KMT 2014)

Lukijamäärä

85 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

61 % naisia, 39 % miehiä (KMT K15)

Irtonumero

3,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1796-8992

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram