NOW

NOW on yksi Britannian johtavista naisten viikkolehdistä, joten olet varmaan kuullut siitä. Se tarjoaa mehukkaimmat juorut aina tuoreena huhumyllystä. Se tietää kuka, mitä ja missä kaikista tähdistä niin Britannissa, Yhdysvalloissa kuin muuallakin. Ketä he rakastavat ja vihaavat, mitä he oikeasti ovat mieltä ja mitä he pitävät päällään.

Kuumimpien juorujen lisäksi lehdestä löytyy neuvoja ja vinkkejä muotiin, kauneuteen, terveyteen, ruokaan ja juomaan sekä kolumneja, viihdeuutisia ja eksklusiivisia haastatteluja, jotka saavat lukijat haukkomaan henkeään. Joka viikko. Joka torstai.

NOW on tilattavissa kotiin kannettuna vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 51 numeroa asiaa julkkiksista!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Now-lehden logo

NOW on brittiläinen viikoittain ilmestyvä viihdelehti. Se perustettiin vuonna 1996 vähemmän vakavana, enemmän juoruihin suuntautuneena lehtenä, joka oli suunnattu naisille. Lehden sivuja ovat vuosien varrella täyttäneet korkean profiilin julkkisten romanssit, kuten David ja Victoria Beckhamin sekä Jennifer Anistonin ja Brad Pittin suhteet, sekä Britanniassa suureen suosioon nousseet realityohjelmat, kuten Big Brother ja Pop Idol.

NOW-lehteä julkaisee Time Inc. UK (aik. IPC Media Limited). Sen levikki on monien muiden aikakauslehtien tapaan tippunut viime vuosina. Vuonna 2015 sen levikki oli 126 921 kappaletta.

Lehti sisältää tuoreimpia julkkisuutisia ja -juoruja Britannian ja Yhdysvaltojen julkkiksista, high street -muotia, uskomattomia kauneusostoksia, terveyttä ja hyvinvointia, tosielämän tarinoita, elokuva- ja musiikkiarvosteluja sekä julkkiskuvia ja kirkkaimpien tähtien eksklusiivisia haastatteluja.

"Now on tuoreimpien julkkisuutisten, mukaansatempaavien tosielämän tarinoiden sekä upean muodin ja kauneuden lumoava koti."

Päätoimittaja Sally Eyden

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Julkkisten elämää tarkasti seuraaville naisille

Ilmestyy

51 numeroa vuodessa

Julkaisija

Time Inc. (UK) Ltd

Päätoimittaja

Sally Eyden

Ensimmäinen numero

1996

Levikki

126 921 (ABC 2015)

Lukijamäärä

312 000

Irtonumero

4,20 € (Lehtipiste)

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram